Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

INFORMATION OM BUTIKEN

INOMHUSBELYSNING

Lamper og belysning i topkvalitet - kun på Sellys.dk!

Sellys.dk online butik tilbyder et bredt udvalg af lamper, dekorativ belysning og lyskilder.

Belysning kan opdeles i to typer - dekorative og funktionelle. Begge spiller en meget vigtig rolle i vores værelser. Dekorativ belysning vil primært påvirke dit humør og dit velbefindende, mens hjælpelys vil være nyttigt, når du udfører forskellige aktiviteter, såsom at læsnin af bøger eller fjernsynskiggeri.

Planlægger du at bygge et hus, renovere en lejlighed, eller måske vil du bare ændre indretningen? I vores butik finder du de rigtige lamper og belysning til ethvert interiør.

Korrekt valgt lys øger livskvaliteten - takket være de rigtige lamper vil du føle dig bedre i dit eget rum. Det vil give det karakter og skabe en unik atmosfære. Velvalgte pærer beskytter dine øjne mod træthed og letter arbejdet med forskellige aktiviteter. Med lamper fra Sellys.dk online-butikken kan du arrangere din egen lejlighed på en romantisk og kreativ måde.

Lamper og belysning til ethvert interiør

Ved at bruge vores brede udvalg af lamper, vil vi gerne have, at du finder belysning, der passer til dit interiør. Takket være de passende væglampergulv- og loftslamper vil dit hjem udstråle en hyggelig atmosfære og opmuntre dig til at blive der længere. Alt i alt, beslutter du selv i hvilken stil af indretning du har det bedst.

For eksempel vil elskere af klassiske lamper helt sikkert finde den rigtige indstilling blandt rustikke lamper lavede af metal eller meget elegante væglamper i retro-stil. Mange af disse produkter er håndlavede som et eksempel på innovation inden for indretningsdesign.

Når du designer arrangementet af belysning i stuen, skal du huske, at det er et centralt sted, hvor du udfører mange aktiviteter, f.eks. hviler, ser tv eller tilbringer tid sammen med andre husstandsmedlemmer. Her skal der installeres forskellige typer af belysning. Centralbelysning kan være et loftlys eller en pendel, der let kan oplyse hele rummet under møder med venner eller familiemiddage.

For at hele interiøret fyldes med lys, er en lampe ofte ikke nok. For at kunne tilbringe behagelige aftener med din yndlingsbog kan en stilfuld gulvlampe give god ekstra belysning. Bordlamper - blandt andre sengelamper - supplerer hovedlyset og skaber lyszoner til specifikke aktiviteter. Lyset får en mere dekorativ og romantisk karakter, og det bliver endnu lettere for os at slappe af. Til gengæld giver skrivebordslamper tilstrækkelig belysning til arbejdspladsen derhjemme og er perfekte som kontorbelysning.

At vælge den rigtige belysning til børneværelset er en meget vigtig ting. Lamper skal passe perfekt sammen med indretningen i hele rummet og gøre spilletid behageligt. Børnelamper, som vi installerer i et børneværelse, skal også opfylde de højeste sikkerhedsstandarder, for som du ved, er selve lampens udseende ikke så vigtig som sikkerhed. Det er værd at tage sig af sådanne lamper til et børneværelse, der har de relevante kvalitetscertifikater.

Der tales meget i dag om at spare energi. Takket være moderne LED-lamper vil elregningerne være betydeligt lavere. Ekstremt lang levetid og effektivitet giver store besparelser i elomkostninger. Så hvis du allerede har væg- eller loftslamper og vil spare penge, skal du udskifte traditionelle pærer med LED-lys.

Du kan også spare energi ved udendørs belysning - for eksempel med bevægelsesdetektorlamper, der bruger bevægelsessensorer til at tænde lyset, når nogen nærmer sig. De slukker automatisk efter et tidspunkt. Væglamper, havelamper og pullerter fungerer også godt i enhver situation.

Sellys.dk online butik tilbyder lamper og belysning i højeste kvalitet fra de bedste producenter. Vores mål er at præsentere dig et unikt sortiment, der ændrer sig og udvikler sig hele tiden. En række højt motiverede, venlige og kompetente medarbejdere imødekommer hver kundes ønsker optimalt.

Vi hjælper dig med at få et lys, der giver dig mulighed for at slappe af og motiverer dig til at handle. Derfor er det værd at blive interesseret i emnet af lamper og belysning.

INOMHUSBELYSNING

Lamper og pærer i et stort sortiment

I den klart organiserede onlinebutik Sellys.dk vil dine køb være hurtige, bekvemme og sikre.

Produkter i vores tilbud:

• Indendørs og udendørs belysning - fra moderne til klassisk

• Stilfulde lamper til boliginteriører (stuebelysning, køkkenbelysning)

• Funktionelle lamper til offentlige rum (belysning til restauranter, pubber og caféer)

• Designerlamper fra A til Z

• Energibesparende pærer og lamper

LED-lamper

Gangen og trappeopgange belysning og meget mere!

Når du handler på Sellys.dk, kan du drage fordel af de rabatkoder, vi har udarbejdet til dig.

Besøg vores tematiske sektioner for at hjælpe dig med at vælge den rigtige lampe. Vi tilpasser dem ikke kun til værelset eller stilen, men også til deres formål. Vær opmærksom på de tekniske parametre, dimensioner, IP-klasse eller typen af ​​pærehætte. Det vil gøre det lettere for dig at træffe en købsbeslutning, så lampen tjener dig i lang tid.

Hav et godt indkøb!

Sellys.dk team

led lampor led belysning

pixel