2021-08-11

Farverige lamper - farvernes magiske kraft i ethvert interiør!

 

 

 

Farverige lamper er bestemt en stærk accent i interiøret. Men hvem sagde, at lamperne skal være hvide, sorte eller krom? Farver kan give energi, påvirke æstetik, humør og endda sundhed. Dygtig brug af farvede lamper kan gøre et værelse moderigtigt, præsentabelt og iøjnefaldende - især hvis lamperne har en intens farve. Vi viser dig nogle ideer om, hvad lamper er på mode i dag, samt hvordan du integrerer dem i indretningen.

Farverige lamper i interiøret

Når du planlægger dit interiørindretningen, ved du helt sikkert, at lys spiller en ekstremt vigtig rolle i det. Korrekt udvalgte lamper vil bringe alle fordelene ved rummet frem, forkert udvalgte - de vil ødelægge hele effekten. Brugen af en farvet lampe hjælper også med at bryde den svage baggrund og give en spektakulær effekt.

En farverig lampe er en måde at forændring et værelse, understrege dets originale karakter og tilføje en unik stil. Korrekt valgt, skræddersyet til brugerens smag og den funktion, den skal udføre, vil det ikke kun være et obligatorisk element i udstyr, men også et tilbehør, der hjælper med at forskønne interiøret, tilføje farve og skabe den rigtige atmosfære.

Farverige lamper - funktionalitet og design

Når du vælger lamper, er det vigtigste at kontrollere deres funktionalitet - hvordan de fordeler og bryder lys, og hvordan de passer ind i dit interiør. Tre typer belysning kan bruges i rummet - generelt, spot og dekorativt. Deres rigtige kombination vil gøre rummet mere interessant og hyggeligere.

Det ser ud til, at stærke farve accenter kun passer til dristige interiørindretningen Intet kunne være mere forkert. Stærke farver kan kombineres selv i et råt loft interiør. Synlige kobberinstallationer, betonlamper eller stoflampe harmonerer smukt med farverige møbler og tilbehør.

Farverige lamper i forskellige versioner

Belysningsproducenter tilbyder mange modeller af farvede lamper i forskellige former og stilarter. Deres tilbud indeholder farverige og samtidig dæmpede og effektive armaturer, der vil bringe ekstraordinær kraft til interiøret. Farverige gulv- og bordlamper, væglamper og lysekroner skaber en venlig og livlig atmosfære. Det grundlæggende element i hvert rums udstyr er frem for alt overliggende belysning. Valg af: farverig loftlampe, bordlampe, stoflampe, vægbelysning og stilfulde, farverige lampeskærme.

MALWI -modellen er en original og ekstraordinær farverig loftlampe. Lampen består af flere farvede kugler hængende i samme højde. Lampen vil se flot ud i rum som stuen, spisestuen, børneværelset samt i kommercielle rum.

Farverige lamper er ikke kun farvede lampeskærme, men også et farvet kabel. Vedhængslampen BUBBLE har et lyspunkt, der trænger ind i lampeskærmen effektivt belyser rummet. Lampen fås i flere farveversioner, så du nemt kan vælge en farve, der matcher dit indretning.

Til valg af spotbelysning anbefaler vi den farverige DORIA væglampe, der fås i tre farver. Takket være den fashionable ramme af metal vil den perfekt belyse den bog, du læser - det er den perfekte spotlight. Det vil også være en original og iøjnefaldende tilføjelse.

Farverige lamper - til hvilket interiør de passer?

Farverige lamper kan være en original og stilfuld tilføjelse til interiøret. Du skal bare vide, hvilken type indretning de passer til. En farverig lampe bør ikke skjule resten af indretning eller give indtryk af en unødvendig dekoration. Farverige lamper behøver ikke at være forbundet med mangel på god smag. Dygtigt integreret i indretningen vil de understrege dets karakter og give energi til hele interiøret.

Lamper med farvede beslag vil se godt ud i modsætning til dæmpede kompositioner i farverne grå, hvid, sort (f.eks. en FUDZI sort bordlampe), beige. Sådanne farver vil være den perfekte baggrund for dem. Og afhængigt af designet af individuelle lamper kan de passe til forskellige stilarter. Dem med en minimalistisk form er perfekte som tilføjelse til moderne interiør. Armaturer med en mere usædvanlig form vil blive brugt i loft, moderne eller retro interiør.

Farverige lamper - et væld af valgmuligheder

I stuen, køkkenet eller badeværelset er det meget vigtigt at bruge flere lyskilder. Udover loftsbelysning er det også værd at vælge farverige bordlamper eller væglamper. Du kan dog ikke overdrive det med deres beløb. Antallet af lamper afhænger af rummets størrelse og dets formål.

Væglamper MITOS er perfekte som spot- og accentbelysning. Deres farverige og elegante lampeskærme vil være interessante farve accenter i værelser indrettet i lyse, dæmpede farver. Perfekt til stuen eller soveværelset. Derudover slipper de lys ind ovenfra og nedenfra, hvilket vil give værelserne den rigtige stemning.

Ved at vælge belysning med flere lyspunkter deler du rummet op i flere zoner. Denne løsning anbefales mest til en stue, der er forbundet med en spisestue. For eksempel farverig loftlampe SINES med en moderne, enkel form. Den har tre farvede lyspunkter monteret på en flad loftstrimmel. Det vil være perfekt, for eksempel over køkkenbordet. Fremstillet i malet stål, med mulighed for at justere højden på affjedringen.

Farverige gulvlamper med en usædvanlig form er også en designerløsning. For eksempel en gulvlampe CLAVA med en gylden skærm. Hvis du er tilhænger af at bryde konventioner - vil denne farverige gulvlampe være en interessant tilføjelse i interiører dekoreret i en rustik eller kolonial stil. Takket være det kan du nemt ændre interiøret fuldstændigt.

Farverige lamper til børn

Lamper til børn skal være funktionelle, sikre og give barnet en følelse af komfort. Rollen som farvede lamper til børn ændrer sig, når barnet vokser, så der bør være flere lyskilder i børneværelset. Selvfølgelig er det vigtigste en farverig loftlampe, men i lave rum er plafonder og væglamper også flotte. Farverige lamper fra BUTTERFLY -serien vil være et glimrende forslag.

Ud over hovedlyskilden bør børns værelse også indeholde en sengelampe, takket være hvilken du vil kunne læse de smukkeste eventyr for dit barn og en skrivebordslampe, der ikke vil trætte dit barns øjne under lektier, fx en farverig POCATELLO bordlampe.

Farvede betonlamper

Farvede betonlamper er en unik måde at livne op på og give interiøret en unik atmosfære. Arkitektonisk beton er et designermateriale, der fås i en lang række farver. Derudover giver det utallige indretningenmuligheder, så du kan forme dit interiør på mange måder. Den samme betonlampe fremstillet i en anden nuance vil muliggøre forskellige tilpasset indretninger af hele konceptet.

Betonlamper er normalt forbundet med minimalistisk, moderne og industrielt interiør, men de er perfekte til enhver stil. Sådan belysning vil helt sikkert give interiøret en interessant og unik atmosfære med en masse originalitet.

 

Anbefales

pixel