Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Skrivebordslamper og læselamper

( antal produkter: 8 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Skrivebordslamper – ikke kun til kontoret

En bordlampe er ikke kun grundelementet på mange arbejdspladser, den kan også findes i udstyret i ethvert hus eller lejlighed. Det er et universelt tilbehør, der kan hjælpe dig i dit daglige liv. Bordlampen oplyser arbejdspladsen for voksne og oplyser studie- og læsepladsen for børn.

Det brede udvalg garanterer, at alle kan finde de perfekte skrivebordslamper for sig selv. Den passende højde på skrivebordslampen og en velvalgt lyskilde gør, at øjnene ikke bliver så hurtigt trætte. Takket være det bliver du mere effektiv i dit arbejde. Når du designer belysning i dit hjem, skal du passe på dens funktionalitet.

Funktionalitet og design

Ud over funktionalitet skal bordlamper være æstetiske. Husk, at lampen ikke kun skal oplyse interiøret, men også dekorere det. Du kan vælge mellem en bred vifte af farver og mønstre: Se vores moderne og minimalistiske lamper - samt modeller stiliseret som klassiske og traditionelle. Takket være dette vil det være muligt at matche lampens udseende perfekt til en bestemt indretningsstil.

En skrivebordslampe til børn - uundværlig for eleven
Lektier er en daglig pligt for eleverne. Gør denne opgave lettere for dem og sørg for tilstrækkelig belysning til deres arbejdsplads. Men skrivebordslamper til børn og teenagere opfylder ikke kun denne funktion. De kan også være en flot, farverig accent, der vil oplive dit barn. Derfor er de også en god gave. Skrivebordslamper til børn fås i så mange mønstre og farver, at alle kan finde noget for sig selv, også voksne. Derfor foreslår vi nogle ting, som du bør være opmærksom på, når du køber den.

En god placering af skrivebordslampen er afgørende

En perfekt skrivebordslampe kan ikke lyse for kraftigt - det skal du være særlig opmærksom på. Meget stærk belysning er farlig for barnets øjne. Øjnene bliver meget hurtigere trætte, når de udsættes for stærkt lys. Når du skaber perfekte betingelser for læring for dit barn, bør du også være opmærksom på afstanden mellem lyskilden og arbejdspladsen. Den optimale afstand er omkring 35-40 cm med en justerbar armlængde med effekt 40-100W. Et kabel med en minimumslængde på 2 meter er også nyttigt.

Hvis barnet er højrehåndet, skal du placere lampen på venstre side af skrivebordet. Hvis barnet skriver med venstre hånd - til højre. Takket være dette arrangement dækker barnet ikke lyskilden med sin arm. Vi skal også huske at indstille skrivebordslyset på en sådan måde, at det ikke reflekteres på computerskærmen.

Læselamper til børn - den bedste lysfarve til læsning
Lysets farve påvirker vores hjerne og hele kroppen meget mere, end vi er klar over. Gult eller orange lys fremmer afslapning og beroliger, men kan få dig til at sove. Til gengæld "minder" den blå lyse farve kroppen om, at det stadig er dagtimerne, så et barn, der laver lektier om aftenen, kan senere få problemer med at falde i søvn. Den optimale lysfarve på læselampen ligger i området 3000-4000K. En 3000K pære lyser i en varm, let gullig nuance, der er en fryd for øjet. 4000K er et hvidt lys, fuldstændig neutralt.

Hvad skal du huske på, når du vælger læselampe?

Læselamper med base er stadig populære. Traditionelle lamper bruger meget energi, men du kan vælge sparepærer. Når du vælger en bordlampe, skal du være opmærksom på soklen, den bestemmer hvilken type pære du kan bruge. Der er omkring hundrede forskellige typer, men bare rolig – de mest almindelige stikkontakter er E27 og E14.

pixel