Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Gulvbelysning

( antal produkter: 12 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Sikkerhedsniveau
Filter: farve
Pris
-

Gulvbelysning - lad dig blive fortryllet af lysets magi!

Velvalgt gulvbelysning er yderst vigtigt både for interiørets æstetik og indbyggernes trivsel. Når vi ved dette, har vi i vores onlinebutik samlet belysning til gulve fra de bedste designere, blandt hvilke hver af vores kunder finder lamper, somer blev lavet perfekt for dem.

Rig historie

Gulvbelysning blev først introduceret i Frankrig i slutningen af ​​det 17. århundrede. Det har gennemgået mange ændringer siden da, men det har ikke mistet sin relevans. Moderne modeller af gulvbelysning er ikke kun en lyskilde, men også ægte kunstværker, lavet efter traditioner eller i helt nye koncepter.

En bred vifte af gulvbelysning

Sellys.dk er et sted, hvor vi vil præsentere original, moderne belysning af de mest værdsatte mærker. Her finder du forskellige typer gulvbelysning: eksklusive gulvlampergulvlamper i træ eller gulvlamper til læsning. Vores lamper er et tegn på den højeste kvalitet og det mest interessante design. Afhængigt af din smag og ideer til indretning finder du her moderne og klassisk belysning, minimalistisk og fancy, samt belysning i forskellige farver og mønstre. Disse er både populære og unikke stykker af de bedste designere.

Derudover fungerer smuk gulvbelysning som et dekorativt element, og dets design kan harmonisk passe ind i hele interiøret, det vil helt sikkert give et flot interiør til stuen.

Hvilken pærer er passende?

Når du vælger en lampe til dit værelse, skal du være opmærksom på antallet og typen af ​​tråde. Den mest anvendte type er E14, men der er også tilbehør med den såkaldte lille tråd - E27. Spotlys er normalt monteret i en G9-gevind. Der er også specialiserede adaptere. Hvis du er interesseret i de lave omkostninger ved at bruge din belysning, skal du vælge energibesparende pærer.

Du kan også vælge LED pæar, der desuden er kendetegnet ved en lang levetid. Vælg den lystemperatur, der passer til dine personlige præferencer og karakteren af ​​det rum, hvor det skal fungere. Udnyt det rige tilbud i vores butik - på et sted finder du alt, hvad du leder efter, hurtigt og uden problemer.

Belysning til gulv - lavet til dine behov

Vores mål er at skabe et rum, hvor vores kunder kan finder det rigeste valg af belyse gulv og vi kan hjælper med det. Vi rådgiver med glæde og fuld professionalisme, og vi letter oprettelsen af ​​lyssystemer, der er skræddersyet til behovene og smagen, eller valget af dekorative lamper. Vi inviterer dig til at shoppe og drage fordel af vores rådgivers professionelle support, og vi garanterer, at vi vil charmere dig med lysets magi!

pixel