Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Gulvlamper

( antal produkter: 12 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Sikkerhedsniveau
Filter: farve
Pris
-

Gulvlamper - fordi der aldrig er lys nok!

I hvert rum belysning spiller en meget vigtig rolle. Ikke kun tillader det os at fungere døgnet rundt, men det påvirker også vores humør i en grad, som vi ikke engang er klar over. Derfor er det værd at tage sig af gode lamper. Traditionelle hængende lamper er muligvis ikke nok. Det er her gulvlampens rolle begynder. Takket være det kan du let supplere den grundlæggende belysning i dit hjem og samtidig give dit interiør en æstetisk tilføjelse. Vælg gulvlamper, der passer perfekt til dig!

Gulvlamper - uanset hvor du har brug for dem

Gulvlampen er sådan et universelt element, at den fungerer i næsten ethvert rum. Takket være dens specificitet vil den tjene dig, hvor andre lamper er ubelejlige. De har ikke brug for et ekstra møbel som bordlamper og giver en mere subtil effekt end loftslamper. Sammen med andet tilbehør udgør de det individuelle design af ethvert interiør. Du kan vælge mellem en bred vifte af messing-, stål- og kobberlamper.

Sortimentet af gulvlamper inkluderer modeller med en eller flere lyskilder. Du kan også vælge dem med hensyn til typen af ​​pæretråd.

Hvordan vælger man en lampe til interiøret?

Gulvlamper til stuen kan stå i hjørnet af rummet, men de fungerer også godt, når de placeres ved siden af ​​en sofa eller afslappningstol i stuen. De kan godt fungere med andre typer belysning, der kræver fastgørelse til væggen. Du kan også når som helst flytte dem til et andet sted, så det er muligt at ændre stuen eller soveværelset i løbet af et øjeblik.

En yderligere fordel er gulvlampen med en justerbar arm - takket være den kan du rette lysstrålen præcis der, hvor du vil. Med deres hjælp belyser du også detaljerne - et billede, dekoration - som du vil fremhæve.

Stilfulde gulvlamper - hvilken skal man vælge?

Vælg den model, du kan lide, så gulvlampen altid vil behage dine øjne. I hele det store udvalg af lamper, vil du helt sikkert finde noget for dig selv. Hvis du sætter pris på smukt og stilfuldt tilbehør, finder du gulvlamper med lampeskærm i vores sortiment. Dette er en smagfuld model, takket være hvilken lyset spreder sig perfekt i hele rummet. Det vælges meget ofte takket være dets tidløse udseende. Hvide og beige lampeskærme spreder lyset, men bloker det ikke. Takket være dette er rummet jævnt oplyst, men blændingen blænder ikke øjnene.

Hvis du holder mere af en bestemt lysstråle, skal du vælge en lampe med et punktlys. Med sin glød kan du forkæle dig med din yndlingslæsning og anden underholdning. Du kan også finde en interessant, ukonventionel model med en usædvanlig struktur og en lampeskærm i geometriske mønstre. Det er vanskeligt at passere forbi et sådant objekt ligegyldigt, og skyggerne, der falder på væggene, tilføjer charme til hele rummet.

Unikke og billige gulvlamper

Selv den smukkeste gulvlampe kan miste sin skønhed, hvis den placeres i et ugunstigt miljø. Vi tilbyder gulvlamper, der supplerer skandinavisk, klassisk, minimalistisk og glamour-stil interiør - det er en sand fornøjelse at vælge en model, der passer til din lejlighed. Hvad med en retro gulvlampe [retro golvlampa]?

Moderne gulvlamper er et godt valg til minimalistisk interiør, fordi det er her interessant tilbehør kan tiltrække opmærksomhed og skinne med fuld glans. Bronze, messing, stål kan se lidt cool ud, men i rummet ser det meget stil og elegant ud. Den skandinaviske stil kan lide naturlige materialer. Så når du leder efter rumtilbehør i denne stil, skal du vælge en lampe, der kombinerer træ, metal eller lærred.

Metal gulvlamper, hvis billeder henviser til gadelamper, vil være et interessant supplement til arrangementet i industriel stil. Glamur stil kan lide pragt. I en stue med dette arrangement skal du placere en lampe lavet af skinnende istapper og krystaller i nuancer af guld og sort.

Meget afhænger af dig. Eklektiske værelser har også deres charme, hvis du kan se ejerens individuelle karakter i dem.

 

pixel