Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Gulvlamper i træ

( antal produkter: 3 )
Højde [cm]
Filter: farve

Gulvlamper i træ - naturligt lys for en perfekt hygge

Gulvlampen i træ ser elegant ud, uanset hvilken stil den repræsenterer og hvilket design den har. Det kan let tilsluttes uden forudgående teknisk viden. Det giver flot, afslappende lys i alle rum, der giver en følelse af ekstraordinær hygge og skaber en hjemmeatmosfære. Det giver behagelig områdebaserede belysning. Gulvlampen i træ er ideel som belysning til stedet til et læse.

Er der gulvlamper i træ med trebenede stativer af?

Selvfølgelig er der mange modeller af sådanne lamper på markedet. Trebenede gulvlamper er meget populære på grund af de nyeste designtendenser, deres produktion bruger universelle materialer som træ, som bidrager til dannelsen af ​​en hyggelig atmosfære. En trebenet gulvlampe af træ er en supertrendy, moderne og samtidig meget stemningsfuldere og behagelig måde at belyse dine egne fire vægge på. En sådan moderigtig gulvlampe har ingen begrænsninger med hensyn til indretningstil. Afhængigt af dine præferencer kan du vælge en skandinavisk, industriel, rustik eller moderne model.

Vores tip: for nylig er lamper med stativ blevet et absolut hit. Hvis vi beslutter at vælge denne type lampe ved siden af ​​sofaen i stuen, ville det også være godt at vælge en lampe i stativstil til et sofabord eller en kommode.

Er der gulvlamper i træ med en lampeskærm?

Gulvlamper i træ ser meget naturlige ud, takket være dem bliver interiøret hyggeligt og stemningsfuldere. Specielt til gulvlamper i træ med en lampeskærm. Det er dog ikke kun en lampeskærm. Ideelt set skal lampen have en rund lampeskærm lavet af stof. Tekstillampeskærmen giver gulvlampen i træ endnu mere hygge, og lyset udsendes i rummet som stemningsfuldere og blødt og på samme tid blinder det dig ikke. Det er perfekt som et element af interiørdesign ved siden af ​​en sofa eller din yndlingslænestol.

Vores tip: Vælg gulvlamper i træ med et trendy design og en flot stofskærm. En sådan belysningskombination giver stærkt lys og hygge, det ser stilfuldt og moderne ud.

Hvilken indretningsstil skal du vælge, når du vælger gulvlamper i træ?

Træ er træ. Hvad betyder dette: det har sin egen unikke karakter og udstråler hygge. Som et resultat giver det indtryk af naturlighed og giver dig mulighed for at skabe en unik atmosfære inden for dine egne fire vægge. På trods af dette - træ er ikke lig med træ, det samme er med lamper - en træ gulvlampe vil ikke være den samme som en anden. Gulvlamper i træ er meget forskellige.

Så du kan vælge en elegant gulvlampe i træ i sort eller guld farve, der tilføjer gnist og klasse til interiøret, eller prøve en hvid gulvlampe med en hylde for at give interiøret en skandinavisk stile. Du kan også vælge en gulvlampe i træ fra et berømt mærke.

 

pixel