Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Krystallofter

( antal produkter: 3 )
Filter: farve

Loftlamper i krystal - elegance i dit hjem

Spekulerer du på, hvordan du tilføjer glans til værelserne i din lejlighed? Hvordan gør man stuen og soveværelset mere luksuriøst uden at miste sin hygge? Installer elegante krystalplafonde i dem! Disse loftslamper, der fås i forskellige former, vil forskønne ethvert interiør.

På grund af sin form fungerer plafonden med krystaller godt, selv i ikke for høje rum. Det kan monteres med succes på loftet i en lejlighed og i en blok. Eller måske er det værd at oplyse gangen på denne måde og nyde den unikke atmosfære fra det øjeblik du kommer ind?

Moderne krystalplafonds

Et omhyggeligt lavet plafond med krystaller, hvorfra en spændende glød stammer, er en af ​​de nyeste tendenser i lysindustrien. Denne type loftslampe kan være den perfekte finish til et tilpasset indretingen i glamour eller industriel stil, men selvfølgelig ikke kun. Takket være de enkle former og uregelmæssige former vil krystalplafond også fungere godt i minimalistiske rum, hvor perfektion, økonomi i farver og omhyggeligt gennemtænkt design hersker.

Unikke plafonds med krystaller

Krystalplafonds kan placeres i ethvert rum. Det er vigtigt at finde en model, der passer til designet af et givent interiør. Krystalplafonds i stuen eller spisestuen vil være omdrejningspunktet for tilpasset indretingen. Ingen vil passere forbi en sådan fænomenal form for belysning ligegyldigt.

Krystal plafonds i soveværelset

Krystalplafond i soveværelset skaber en magisk atmosfære. En model med hængende strenge af krystaller vil være et fremragende valg. De gør interiøret endnu mere interessant. Klassiske plafondlamper kan placeres selv i badeværelset eller i gangen. Det er dog værd at overveje, hvilken løsning der fungerer bedst her.

Mange mennesker vælger modeller, der ikke har elementer, der strækker sig ud over lampeskærm. Dette er den mest praktiske mulighed, især hvis loftet er lavt. Det skal dog understreges, at når man vælger den rigtige belysning, skal man primært styres af individuelle krav og præferencer.

Hvordan rengøres en loftslampe korrekt?

Moderne krystalplafonds er ekstremt moderne og effektiv belysning, der gør det muligt at tilføje prestige til interiøret og indføre en unik atmosfære til det. Når du beslutter at købe denne type lampe, skal du dog huske at rengøre den regelmæssigt, ellers ser den ikke så attraktiv ud, som vi gerne vil. Hvis vi lægger lidt vægt på det, kan vi være sikre på, at krystalloftarmaturet vil glæde sig i lang tid.

For at rense krystallofter korrekt skal du først og fremmest:

• frakobl lampens strømforsyning;

• hvis det er muligt - adskille armaturet (takket være det vil vi være i stand til at rengøre det mere grundigt);

• skru pærerne af og tør dem af med en blød, let fugtig bomuldsklud (sørg for at de er helt tørre før montering);

• rengør krystalelementerne med vand tilsat et mildt rengøringsmiddel (det anbefales ikke at bruge aggressive kemikalier, da de kan forårsage grimme ridser eller misfarvning).

 

pixel