Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Loftlys

( antal produkter: 110 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Sikkerhedsniveau
Filter: farve
Pris
-

Hængende lamper - det glødende interiøret hjerte

 

Hængelampe er den mest universelle belysning, sandsynligvis til stede i alle hjem. Hvorfor? Det er en løsning, der fungerer i enhver mulig situation og giver os en pålidelig, stærk og effektiv lyskilde, uanset typer og størrelse af rummet. Det gør interiøret smukt, hyggeligt og attraktivt. Lampeskærmens forskelligartede design, stil og form gør os i stand til at skabe originale tilpasset indretningen og eksperimentere med et praktisk tilbehør, kun ikke hængerlamper til stuen eller værelser er.

 

Loftlampe til soveværelset - hyggelig atmosfære og stil

 

I vores tilbud finder du også hængende lamper til soveværelset, hvilket giver dette specielle rum en hyggelig atmosfære. Dejlige hængende lamper med lampeskærme fungerer godt i soveværelset. Du kan vælge mellem et væld af farver og former på lampeskærme, takket være hvilken hængelampe til soveværelset perfekt reflekterer atmosfæren i dit interiør.

 

Hængelampe til stuen - en klassisk dekoration

 

Leder du efter en klassisk hængende lampe i rustik stil? Dette design suppleres perfekt med en Rust vedhængslampe, der forbedrer interiøret og elegance. Stilen i din stue reflekteres også i store hængende lamper lavet af messing eller kobber.

 

Hængende lamper atypiske og billige

 

For folk der kan lide at lege med stil, har vi forberedt usædvanlige hængende lamper. De er kendetegnet ved moderne design, moderigtige farver og materialer, som de er fremstillet af. Usædvanlige hængende lamper vil bevise sig i ethvert interiør med en ekstraordinær karakter. De er unikke, moderne og frem for alt billige. De vil være en god tilføjelse og tilføje karakter til det. Chrome hængende lamper eller justerbare hængende lamper er også bemærkelsesværdige, så de kan passe ind i ethvert interiør.

 

Hvilke hængende lamper er på mode nu?

 

Modeller lavet af naturlige eller enkle materialer: træ, stof, glas eller metal er særligt populære. Minimalistiske belysningsarmaturer er også meget populære - simpelt design uden unødvendige dekorationer. De mest populære farver til loftbelysning er:

 

gylden loftslampe;

sølvloftlampe;

sort loftslampe.

 

I hvilken højde over bordet er det bedst at montere en hængelampe?

 

En for lav hængende lampe vil være foruroligende. For eksempel kan det dække samtalens ansigt, eller vi kan hænge hovedet mod det. Derfor er grundreglen som følger: Hængende lamper skal placeres 80-100 cm over bordet. Denne regel er også et godt udgangspunkt for højdejusterbare armaturer. Derudover kan højden altid ændres, hvis det er nødvendigt.

 

Kan højden på hængelampe justeres?

 

Mange vedhængslamper er udstyret med en praktisk rebmekanisme, så du kan justere højden. Dette giver igen fleksibel belysningskontrol. Hængende højt i loftet kan lampen oplyse hele rummet. Placeret lavere vil det fremhæve bordet eller køkkenbordet i forgrunden.

 

Hvordan kan jeg skjule eller forkorte kablet?

 

I nogle armaturer kan kablet trækkes ind i ophængningsdækslet og er derfor let at skjule. Det er dog bedre ikke at spille elektriker og ikke forsøge at forkorte det. Sikkerhed er de vigtiste. Og lad os ikke glemme, at i tilfælde af individuelle og uafhængige ændringer i lampen risikerer vi at miste garantien.

 

Tip: Når du køber en lampe, er det bedst at vælge en model med et låg, hvor du kan skjule irriterende kabler. Alternativt kan du blot integrere kablet i det indvendige design som et dekorationselement. Derudover - i tilfælde af moderne lamper behøver du normalt ikke bekymre dig om et grimt virvar. Så det er bedst at kigge rundt i vores butik og finde en hængendelampe, der imødekommer dine forventninger.

 

pixel