Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Lofter

( antal produkter: 19 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Sikkerhedsniveau
Filter: farve
Pris
-

Plafonds - information

Hovedlyskilden spiller en meget vigtig rolle i rum - den bruges oftere end andre lamper og er normalt placeret i midten af ​​stuen, køkkenet eller badeværelset. Derfor, når du vælger den rigtige model, er det værd at fokusere både på dens effekt, farvetemperatur og forventede energiforbrug såvel som på æstetiske værdier. Lofterlampe fungerer meget godt som den vigtigste lyskilde. Det nuværende produkttilbud giver dig mulighed for at finde en model, der matcher hver af de populære stilistiske konventioner.

I modsætning til traditionelle hængende lamper monteres plafonder direkte på loftet. På grund af manglen på overhæng vælges det også ofte som belysning til lave rumer - det giver meget lys uden at tage meget plads. Selvom de er mindre populære end hængende lamper, er de absolut værd at være opmærksomme på. Formularernes rigdom giver dig mulighed for at finde en indstilling, der perfekt harmonerer med en bestemt stil af indretningsarkitektur og passer til brugerens behov.

Hvad skal man se efter, når man vælger et loftplafond?

Når du gennemsøger produkter, er det værd at bruge filtrene i sidesektionen på vores hjemmesiden. På denne måde kan vi vise artikler om de parametre, der er interessante for os, og finde det perfekte loftlampe til din lejlighed hurtigere. Tilbuddet inkluderer modeller i forskellige former - dominerer rundeforme, men der er også firkantede, rektangulære og andre uregelmæssige former. Loftplafondens farve vil også være et vigtigt emne - du kan vælge mellem en hvid plafond, sort plafond og andre.

Produkterne adskiller sig også med hensyn til den tråd, der bruges til pæren, hvor den meget populære E27 dominerer. Det er også værd at være opmærksom på, om lyskilden er inkluderet i sættet med det bestilte loftlampe, eller om pæren skal købes separat.

Moderne og stilfulde lofterlamper-plafonder - hvad er de præget af?

LED-teknologi er allestedsnærværende i de nyeste produkter. LED'er udsender lys lige så effektivt som deres traditionelle kolleger, mens de bruger mindre energi. Desuden er disse produkter kendetegnet ved en lang levetid. Plafond-loftlampe armaturer er lavet af forskellige materialer - både plast og metaller (for eksempel messing plafond-loftlampe, krom plafond-loftlampe) samt glas, akryl og nogle endda træ. Alle produkter, der er tilgængelige i tilbuddet, er tilpasset de nuværende standarder for elektriske installationer.

Drømmer du om en accent i din stue, der tiltrækker gæsternes opmærksomhed? Vil du have en smuk lysekrone over bordet, men der er ingen betingelser for det? Intet går tabt! Et stort loftlampe (plafond) til stuen klarer sig ikke kun som hjælpefunktion, men også som dekorativt. Det kan være iøjnefaldende og give rummet en unik karakter. Du behøver ikke bekymre dig om, at nogen ved et uheld rammer lavt hængende dekorative elementer. Af denne grund er plafonds en god løsning til et barns værelse - det er meget sværere at ødelægge dem under skør sjov.

Hvad skal et loftlampe-plafond til badeværelset have?

Når du leder efter et loftlys (plafond) til badeværelset, skal du være opmærksom på graden af ​​beskyttelse mod vand - dette gælder for lamper, som vi har til hensigt at installere nær badekarret eller brusebadet. Det andet tal i IP-koden afspejler det niveau, hvori de farlige elementer i et givet produkt er beskyttet mod vandindtrængning. Nummer 4 betyder, at vandstænk fra enhver retning ikke kan forstyrre enhedens funktion. Til gengæld er tallet 5 en beskyttelse mod en vandstrøm med en intensitet på 12,5 liter pr. minut, hældt fra en hvilken som helst side direkte på lampearmature.

 

pixel