Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Tagvedhæng

( antal produkter: 91 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Filter: farve
Pris
-

Moderigtig sort vedhængslampe

Sort er en stilfuld og universel farve, der passer perfekt til moderne, minimalistiske indretning af. Fordelen er ikke kun den usædvanlige elegance, men mest af alt funktionalitet. Sorte vedhængslamper kan tilpasse sig rummet som en kamæleon. Den sort-hvide duo, som vi bedst kan lide. Det er en duo, der ser perfekt ud i moderne interiør. I indretning af sort / hvid er det værd at lege med formen af ​​hængende lamper. Du kan kombinere enkle, geometriske former i kontrastfarver (den sorte vedhængslampe kan f.eks. Hænges over et hvidt natbord). Samler du flere lamper? Beslut ikke om en farve, kombiner hvid og sort til en lys opstilling.

Udover sengeborde fungerer den sorte hængelamper også godt som centralbelysning. I dette tilfælde skal du tage højde for, at kablet ikke må være for langt, da lyset vil belyse en meget lille del af rummet. Vælg en stor lampeskærm i gennemsigtig sort. Det kan være en glamour vedhængslampe eller en lampe med et glasskærm.

Hængelampe med glasskærm - meget mere end en gennemsigtig kugle!

Hængendelamper med en glasskærm har stor værdi for indretningen. Vedhængslamper i glas er simpelthen elegante, fabelagtigt smukke - og giver meget lys! Med mange vedhængslamper af glas spreder lyset sig frit i alle retninger. Og være ærlige - hvor sandsynligt er sandsynligheden for, at en lampeglasskærm går i stykker i køkkenet, stuen eller spisestuen? Små!

Hængende lamper lavet af glas kan med succes konkurrere med lamper lavet af alle andre materialer. Glas er fleksibelt, det kan få nye former: konisk, flad, bikage, bølget eller glat som et spejl. De kan også kombineres med andre materialer såsom træ, stof og selvfølgelig metal. Nogle designere bruger kobberfarver for at give lamperne et vintage-look. Andre designer farverige lampeskærme i retrostil. Og endnu andre kan trylle en lampe op i rustik eller industriel stil fra røget glas.

Hængelampe i messing

Messing hængelamper bliver mere og mere populære og bruges mere og mere både i private og kommercielle lokaler. Messing som materiale til belysningsenheder har mange fordele. Først og fremmest er det høje æstetiske værdier, der bringer en atmosfære af elegance og en følelse af prestige i interiøret. Det er også et holdbart og langtidsholdbart materiale, der bevarer sin friskhed, charme og intakte struktur i mange år.

Hængelamper i messing er nemme at vedligeholde og kræver ingen komplicerede procedurer. Rengøring af dem er en simpel aftørring med en tør klud. Alternativt kan du fugte det let i sæbevand. Vi tilbyder en række forskellige modeller. Både med hensyn til funktionalitet og design, som kan baseres på mere enkle og dæmpede motiver.

Hængelampe af krom - "Metalkugle"

Hængende lamper med kugleformede lampeskærme er meget populære. Ikke underligt, denne belysning tilføjer modernitet til alt interiør - fra en raffineret stue til et moderne soveværelse. Den krom hængslampe i form af en kugle er et eksempel på ekstremt elegant belysning. Ud over det smukke udseende er lampen også funktionel. Den har en højdejustering, takket være hvilken du perfekt kan justere den til rummets størrelse. Lampeskærmene er mindre og mere sarte, takket være hvilke de perfekt afspejler rummets minimalistiske karakter.

Hængelamper til køkkenet

Årene med et lille køkken fra 50'erne, hvor damen i huset vandrede alene under en steril køkkenlampe og derefter serverede sine kulinariske kreationer langt fra deres forberedelse i spisestuehjørnet i stuen, er langt væk tilbage. Hvis pladsen tillader det, er et åbent køkken igen på mode, hvor er ikke kun madlavning, men også spisning. Følgelig varierer kravene til køkkenlamper. Rækken af ​​køkkenlamper i vores onlinebutik er lige så forskelligartet. Der finder du smukt vedhængslamper, med forskelige forme , som man kan placeres over spisebordet.

 

pixel