Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Vægbelysning

( antal produkter: 73 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Sikkerhedsniveau
Filter: farve
Pris
-

Vægbelysning - mere end lys

Lys er en af ​​de vigtigste faktorer, der påvirker interiørets udseende. Indvendig vægbelysning kombinerer en praktisk og æstetisk rolle. Først og fremmest oplyser det rummet, takket være hvilket det giver dig mulighed for sikkert og frit at bruge det også efter mørkets frembrud. De påvirker dog også designet af dit interiør og dermed atmosfæren og dit velbefindende.

 

Selv det mest enkelt møblerede værelse, vinder meget ved at vælge den rigtige belysning. Så invester i lamper nøjagtigt hvad du kan lide. Når alt kommer til alt bruger du dem hver dag. Spekulerer du på, hvilke lamper du skal vælge til dit hjem? Se vores rige varesammensætningen. For din bekvemmelighed har vi samlet forskellige typer vægbelysning på et sted.

 

Dekorativ vægbelysning

Stuen er altid fuld af hjemmeliv. Juster derfor belysningen til det, der sker i den. Flere typer lamper kommer til din hjælp, som du kan tænde og slukke, som du har lyst til. Pas li på, at der er en passende vægdekoration blandt dem. Det tjener dig perfekt som spotbelysning, der belyser en bestemt del af rummet, fx din yndlingslænestol eller sofa. En enkelt væglampe kan vidunderligt vise og understrege på ny dit yndlingsmaleri, som du har hængt på væggen for længe siden.

 

Væglamper til soveværelset skaber en behagelig atmosfære, der fremmer roen. Vægbelysning giver dig mulighed for hurtigt at se, hvor er din yndlingsbadekåbe er, men på samme tid ikke jage den kommende søvn væk. En væglampe ved sengen med en kontakt direkte over sengen er en god løsning. Du kan komfortabelt dække dig selv med dynen og slukke for lyset med en hånds bevægelse uden at forlade sengen. Monter den, så kan du fordybe dig i din yndlingsbog lige inden du går i seng.

Væg trappebelysning

 

Korrekt belysning på en trappe bidrager væsentligt til sikkerheden, da ulykker på trapper er ofte resultatet af utilstrækkelig belysning. Ikke kun af sikkerhedsmæssige årsager, men også af livskvaliteten og det æstetiske aspekt, bør belysning af trapper ikke overses.

 

Det meste af trappebelysningen er væglamper. Trinene skal være belyset for at minimere risikoen for fald og skader. Til dette formål er det bedst at installere forsænkede lamper i relativt lav højde. En yderligere fordel er det elegante udseende og den fremragende pris.

 

Væglamper, hvis lys er rettet nedad, er en gennemprøvet løsning. LED-pærer bruges i stigende grad i stedet for traditionelle energibesparende pærer. Hvis du bruger LED-lysskinne fleksibel, vil det enkelte trin i trappen også være meget tydelige.

 

I vores omfattende tilbud kan du nemt finde den rigtige lampe, der passer perfekt til dit værelses karakter - se bare på vores forslag! Du behøver ikke at begrænse dig til lamper fra en serie - arrangementet af rummet kan måske virke lidt monotont. Udtryk din stil med belysning!

 

 

pixel