Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Panelbelysning

( antal produkter: 9 )
Bredde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Billedbelysning - fordi hver detalje tæller

Billedbelysning er en bestemt type belysning med en bestemt funktion. Det giver dig mulighed for at rette en lysstråle direkte på billdet for at vise den eller anden vægdekoration. Lamper til malerier er vigtige elementer i hver samling, der vil blive værdsat selv af en nybegynder kunstelsker. Så kaster nyt lys på dine malerier, og læs mere om dem!

Billedbelysning efter dine behov

Billedbelysning i den moderne form og stil især fungerer i dristigere og mere moderne interiører. De harmonerer perfekt med andre elementer i indretningen lavet af blandt andet metal og glas. De vil behage dit øje i et minimalistisk rum. Du kan også anvende dem i en klassisk stue, men vælg en model i den passende farve. Du behøver ikke begrænse dig selv - selv gangen er et fantastisk sted for en oplyst lille ting, der helt sikkert vil forbedre dit humør.

Hvordan monteres lamper til billedbelysning?

Faktisk nøjagtigt det samme som væglamper. Det første skridt bør altid være at slukke for sikringen - for din egen sikkerhed! Efter at have løsnet skruerne ved klemrækken, skal du tilslutte ledningerne korrekt. Sæt derefter lamperne på væggen med de relevante skruer, og tænd sikringen igen. Men i tilfælde af, er det bedre at bruge hjælp fra en betroet elektriker.

Tip: Lamper til belysning billeder skal monteres i midten et par centimeter over billedet. Kun på denne måde kan billedet belyses perfekt. For store malerier skal du muligvis installere flere lamper for at belyse malerierne.

Lampe over maleriet - men ikke kun

Brugen af ​​denne type belysning giver dig mulighed for stilfuldt og elegant at fremhæve billedet eller andre dekorative elementer. Billedbelysning er den perfekte løsning for dem, der leder efter en diskret måde at gøre opmærksom på specifikke genstande. De er også gode som spejlbelysning.

Måske din hobby er fotografering? Lad andre sætte pris på dit arbejde og hæng dine yndlingsbilleder! Er du stolt af dine børns værker? Vis dem på væggen! Billedbelysning fungerer under alle omstændigheder godt.

Hvilken lysteknologi bruges til at belyse billeder?

I de fleste tilfælde fungierer af LED-teknologi til billeder belysning . Denne moderne lysteknologi har mange fordele. Blandt andre:

• bruger 80-90% mindre energi end traditionelle pærer;

• holder 50 gange længere end almindelige pærer;

• det er meget holdbart, da det ikke har et filament, der kan brænde ud;

• giver 100% lys umiddelbart efter tænding;

• tåler op til 50.000 driftstimer.

Hvilke særlige funktioner tilbyder billedebelysning?

På trods af deres hovedopgave har nogle lampe til billedbelysningsmodeller yderligere funktioner:

• retningsjustering - usædvanlige dekorative kvaliteter og funktionalitet er ikke de eneste funktioner, der adskiller lamper til billedbelysning. Det muliggør enhver retning af lysstrålen på en sådan måde, at den understreger de vigtigste dekorationer i et givet rum;

• dæmpbar - kontroller bare produktoplysningerne for at se, om en dæmpbar funktion er tilgængelig. I så fald forhindrer intet dig i at skabe hyggelig belysning.

 

pixel