Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Sengelampe

( antal produkter: 6 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Sengelampe - komfort og bekvemmelighed

Sengelamper er grundlaget for hvert soveværelse. De er primært nødvendige for at udføre enkle aktiviteter på en måde, der ikke forstyrrer din partners hvile eller søvn. Hver gang forlygte tændes midt om natten, er det irriterende og forstyrrende. Til dette formål kan du bruge hængende sengelamper over skabe eller direkte over dit hoved. Før du køber den lampemodel, du ønsker, skal du læse vores tip og tricks, der hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Hvad er sengelamper nyttige til?

Sengelamper i soveværelset opfylder flere grundlæggende opgaver. Den første vil være evnen til at roe sig ned, før man går i seng. Sengelampen ophængt over sengen giver dig mulighed for at læse din yndlingsbog og vil ikke tvinge dig til at rejse dig, når du beslutter dig for at sove. Det kan gøre soveværelset mere atmosfærisk og romantisk. Flere designermodeller vil være en ekstra dekoration, hvis du ikke har råd til for mange lyspunkter.

Hvad bør kendetegne en sengelampe?

En sengelampe skal skabe en romantisk atmosfære og bringe fred i rummet. Takket være sin lille størrelse og beskedne, men attraktive udseende, er det en kilde til behageligt og diskret lys. Den nemmeste måde at opnå sådanne resultater er at bruge af lamper af messing eller kobber eller matteret glas.

Pastelfarver, subtile strukturer og enkle former - dette er indbegrebet af elegance, der giver dig mulighed for at matche sengelampen til de fleste stilarter. Modigere materialer - skinnende stål, farverigt glas eller smarte mønstre kræver omhyggelig planlægning af hele kompositionen, så effekten ikke viser sig at være for prangende. Derfor skal en dejlig sengelampe have de anvendelige værdier, vi har brug for, samt den passende form og stil. Hvad med en dobbeltsengelampe?

Sengelamper til et børneværelse

Mange små er bange for at falde i søvn i fuldstændig mørke. Derfor købes sengelamper til børn så ofte. Frem for alt skal de have blød belysning, så de ikke spænder barnets trætte øjne efter en hele dag. Vores tilbud inkluderer sengelamper i forskellige farver til børn i alle aldre. De kan bruges både som direkte belysning og indirekte belysning.

TIP: Hvis det er muligt, skal du kigge efter en lampe til børneværelse med dit barn, fordi han virkelig nyder det. I en bestemt alder af barnet er det også nyttigt at forklare ham principperne for lamper og andre spørgsmål relateret til belysning.

I hvilken højde er det værd at installere sengelampen?

For at sengelampen skal fungere, skal den installeres i den rigtige højde. Oftest er den monteret direkte over sengen, for på denne måde kan du få den bedste indfaldsvinkel for lysstrålen. Det antages traditionelt, at lampen skal være i en højde på 75 cm. Denne afstand skal tælles fra madrasens øverste kant. På denne måde vil den monterede lampe belyse det foretrukne punkt uden at blinde dine øjne.

Hvis du foretrækker, at sengelampen udsender klarere og stærkere lys, skal den monteres meget højere for at give det ønskede resultat. Hvis du er på udkig efter en universel løsning, kan du også tjekke tilbuddet om en lampe med en justerbar arm, takket være hvilken du selv vil kunne justere lysets position afhængigt af dine behov.

 

pixel