Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Væglamper

( antal produkter: 46 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Sikkerhedsniveau
Filter: farve
Pris
-

Væglamper - lamper, der unikt dekorerer interiøret

En væglampe er ikke kun et alternativ til en loftslampe. Væglamper giver lys og grundlæggende lysstyrke i rummet. En korrekt installeret væglampe er dog konstant i synsfeltet. Derfor - i modsætning til en loftslampe, som man bemærker meget sjældnere - er det også et dekorativt element i indretningen.

I Sellys.dk - butikken kan du finde mange nyttige tip til valg og installation af væglamper.

Hvordan vælger man den rigtige væglampe?

Først og fremmest skal du overveje, hvilket rum og hvilke applikationer du skal bruge væglampen til. Der er væglamper, der hovedsagelig er dekorative. Nogle af dem er ægte stykker designkunst. I sådanne lamper er lys et element af helheden, men skabelsen af ​​belysning spiller en sekundær rolle. Der er også væglamper, der bruger spot til at belyse et bestemt område såvel som dem, der spiller rollen som uafhængig køkkenbelysning. Derfor skal du træffe det rigtige valg.

Væglampe som et element af indretningsdesign

Væglamper kan påvirke interiørets udseende på to måder: ved udseendet af huset eller ved at modellere lyset. Det modellerede lys spreder sig f.eks. op og ned og form af lyskegler med en bestemt struktur. Dette er en fremragende metode til at forme udseendet på stuen, spisestuen og andre værelser, ikke ringere end dem, der bruges i elegante restauranter og hotellobbyer!

Hvis væglampehus påvirker interiøret, er det værd at besvare spørgsmålet: hvilken stil af indretningsdesign skal en given lampe passe til? Væglamper kan være meget enkle og moderne eller tjene som en visuel attraktion i rummet. Så det vigtigste er at vælge den rigtige variant af væglampen:

• skinnende - væglampe i messing eller væglampe i kobber;

• moderne - LED-væglamper;

• klassisk - sort væglampe;

• hyggeligt - pæne tekstilvæglamper;

• ekstravagant - for eksempel en børns væglampe;

• som beregnet - køkkenvæglampe.

I hvilken højde skal væglamper hænges?

Undgå som regel at se direkte på lyskilden. Ellers kan du blive blind. Det er meget ubehageligt! Hvis lampen har en op- og nedadgående lysudgang, skal den monteres på toppen af ​​væggen, dvs. i øjenhøjde. Dette vil også lampen vil også være mere synlig i rummet. En designerlampe fra et velkendt mærke starter straks emnet for samtale, når de besøger venner og bekendte.

BEMÆRK: Hvis der er et siddeområde i nærheden af ​​lampen, bør det heller ikke være muligt at se direkte på lyskilden derfra. Hvis du er i tvivl, når du vælger en lampe og metoden til lysfordeling, skal du overveje situationen i rummet

Hvordan monteres væglamper?

Væglampen skal generelt monteres på en sådan måde, at lyskilden ikke kan ses direkte nedenfra eller ovenfra. Installation af væglampen i en højde på ca. 5 cm over øjenhøjde eliminerer næsten fuldstændig blænding. Dette resulterer som regel i en installationshøjde imellem 1,70 m og 1,80 m.

I tilfælde af selvmontering skal du følg anvisningerne i den relevante brugsanvisning og sikkerhedsanvisninger. Vi anbefaler professionel installation af en kvalificeret elektriker. Sikkerhed er altafgørende!

 

pixel