Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Lyskilder

( antal produkter: 2 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]

Lyskilder i huset

Generelt er lyskilder genstande, der udsender lys. Objekter, vi ser, kan udsende lys af sig selv eller reflektere det lys, der falder på dem. Den vigtigste lyskilde for os som mennesker er selvfølgelig solen, uden hvilken liv på jorden ikke ville eksistere. Siden Edison opfandt pæren i 1879 har lyskilder konstant udviklet sig. Når vi vælger en pære til en lampe, skal vi tage forskellige faktorer i betragtning - hvilken farve lyset i rummet skal have, hvor intens pærerne, LED lys eller spotlygterne skal lyse. Vi har et bredt udvalg af pærer på markedet, der adskiller sig med hensyn til produktionsteknologi og det materiale, de er fremstillet af. Jo større effekt pæren har, jo mindre energi går tabt, og jo større er effektiviteten.

For at pæren skal udføre sin funktion, dvs. at skinne, er det nødvendigt at forbinde den til et elektrisk kredsløb, som er en del af husets elektriske system. Forbindelsespunktet er pæretråd. I belysningsteknologien bruges cirkulære tråde oftest dvs de såkaldt Edison-gevind. Trådene på pærerne varierer fra 5 til 40 mm i diameter. Definitionen af ​​pæretråden begynder med bogstavet E (fra navnet på opfinderen af ​​pæren - Thomas Edison) og overholder PN-E-02500-standarden. De mest anvendte er:

• E27-pære (såkaldt normal);

• E14 pære (såkaldt lille);

• E10-pære (f.eks. Til en lommelygte);

• E40-pære (den såkaldte "Goliath" - til sterke lamper).

Ud over Edison-tråde er der også tråde med bajonetbeslag. De bruges i spot-pærer og LED-pærer, f.eks. LED GU10 og MR16. I tilfælde af MR16-tråde er der to modeller tilgængelige: 12V og 230V, som kræver brug af en transformer, der reducerer spændingen fra 230V til 12V.

Farvetemperatur i pærer

Når du vælger belysning til dit hjem, skal du primært styres af, hvilket lys der tilpasser et givet rum og vores individuelle præferencer. Oftest er lyskilden, der følger med glødelamper, varm, neutral eller kold. Belysning med en varm lyskilde lyser gult, mens belysning med en kold lyskilde lyser hvidt. Den kolde farve ligner meget dagslys, hvorfor den er perfekt til værelser, hvor vi arbejder. Valg af farvetemperatur i pærer til belysningsrum er derfor ret vigtigt og et centralt spørgsmål, fordi lyset skal belyse rummet godt, og vi skal også føle os godt tilpas med det. Farvetemperaturopdelingen er som følger:

• 2500K - meget varmt lys (almindelige pærer);

• 3000K - varmt lys (spotlys);

• 4000K - hvidt lys (specielle pærer);

• 5000K - køligt lys (xenonpærer);

• 6500K - dagslys (xenonpærer).

Hvorfor er det værd at købe pærer i vores butik?

• Vi tilbyder et stort udvalg og høj kvalitet af produkter.

• Vi garanterer lave priser.

• Vi leverer forsendelsen om få dage.

• Du modtager en garanti for hvert produkt.

Du kan betale for køb i vores lampebutik via bankoverførsel eller kort. Det er også muligt at betale halvt og halvt for ordrer over DKK 10.000. Vi arbejder med et pålideligt kurertjeneste, der udfører forsendelser hurtigt og billigt. Hvis du er interesseret i engroskøb (f.eks. til hoteller eller restauranter), hjælper vi dig med at finansiere transaktionen. Vores personale prøver at imødekomme alle klienters ønsker. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål. For at gøre dette skal du blot kontakte vores kundeserviceafdeling. Svar på spørgsmål relateret til online shopping og anden interessant information om lys og lamper kan findes i "Regler".

 

pixel