Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Dekorative pærer

( antal produkter: 2 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]

Dekorative pærer

Dekorative pærer er de hyppigst valgte lyskilder, hvis hovedopgave er at se stilfuld og elegant ud. Dekorative pærer ser godt ud i lamper med en åben lampekuppel eller i åbne armaturer, hvor de perfekt udstråler deres unikke udseende både med belysningen tændt og slukket. En dekorativ pære behøver ikke kun at opfylde en dekorativ funktion. Der er modeller, der ikke kun ser elegante ud, men også opfylder vores grundlæggende belysningskrav til et givet interiør.

Dekorative pærer - den perfekte løsning i ethvert interiør

I mange år har løg som dekorativt element været brugt til at skabe rum i loft-stil, men det er selvfølgelig ikke den eneste rigtige løsning. Dekorative pærer er også perfekte til moderne, minimalistiske, skandinaviske eller industrielle interiører. Derudover kan sådanne løsninger være en interessant procedure også i vintage, glamour og endda rustik stil, hvor det også er værd at overveje brugen af ​​bomuldskabler.

Brugen af ​​dekorative LED-pærer er næsten ubegrænset - vi er kun begrænset af vores fantasi og en følelse af æstetik og smag! Det skal også huskes, at LED-pæren ikke kun er et dekorativt element, men frem for alt en lyskilde, der vil imødekomme forventningerne om at belyse et givet interiør, selv for de mest krævende mennesker.

En rige vifte af dekorative pærer

Dekorative pærer kan ændre ethvert interiør. I vores butik er der pærer i forskellige former med en meget varm lysfarve. De produkter, vi tilbyder, er lavet af gennemsigtigt glas, mælkeglas, røget glas eller karakteristisk frostet glas, hvilket giver en ekstremt interessant porcelænseffekt. De fleste af de dekorative pærer, der præsenteres i vores butik, fungerer godt sammen med lysdæmpere, hvilket giver mulighed for jævn justering af lysstyrken.

Pære som dekorativt element

Bryr du dig om en moderigtig lyskilde, der har sin egen unikke stil? Interessant udførelse? En moderne koncept? Du bør bestemt vælge kun... pæren! Det er dette element, der som uafhængig belysning af mange rum er meget populært i dag og bruges i mange rum. Traditionelle lampeskærme går ikke af mode, men folk, der holder af andre løsninger, har tendens til at vælge denne løsning. Forslagene, der er tilgængelige i vores tilbud, er produkter, der har en praktisk funktion, f.eks. på hoteller, restauranter og designrum, men derudover er de dekorationer, der dekorerer et bestemt rum på en interessant måde.

De fleste af de tilgængelige løsninger i vores Sellys.dk onlinebutik er inspireret af ideerne fra Thomas Edison, der er skaberen af ​​den elektriske pære. Dekorative løg, der tilbydes af vores butik, har wolframfibre indeni, som er arrangeret på en så interessant måde, at de skaber en original dekoration til ethvert rum.

Stor dekorativ pære

Dekorative pærer i form af en kugle er den hyppigst valgte dekorative belysning af kunderne i vores butik. Det refererer perfekt til den i øjeblikket meget populære vintage- eller retro-stil. Edison pære E27 udstyret med en bred, rund lampeskærm ser også godt ud med forskellige typer dekorative lamper, hvor dominerer kugle former.

De mest populære pærer er udstyret med en E27-sokkel. Det ser godt ud med forskellige forberedte versioner af lampeskærmen. Dekorative pærer E14 viste sig også at være meget nyttige. En lille tråd i denne type lyskilder er perfekt til mange moderne lysekroner eller loftslamper. Imidlertid er den dekorative E14-pære normalt meget mindre end lampen med den større E27-sokkel. Hvis du kun er interesseret i en stor dekorativ pære, er det værd at vælge dekorative pærer med en stor Edison-tråd.

Hvor fungerer dekorative pærer?

Når vi tænker på, hvor vi skal bruge dekorative pærer, har vi ikke rigtig nogen begrænsninger. Alt afhænger af vores opfindsomhed og kreativitet. Pæren som en form for belysning i sig selv kan bruges interessant i hjemmet, lige fra en moderne stue, gennem køkkenet til teenagers værelse. Sådanne pærer fungerer blandt andet i restauranter, pubber og caféer, så hvor vi vil skabe et atmosfærisk sted med en ekstremt interessant stil.

Brugen af ​​dekorative pærer fungerer også godt i moderne kontorer, kontorer, butikker og andre offentlige steder. En ting er sikkert - du vil ikke passere dem ligeglad!

 

pixel