Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

LED-lamper

( antal produkter: 2 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]

Belysning med LED-pærer

LED-pærer er blevet meget populære de seneste år. Deres fordele kan opregnes i lang tid, men den vigtigste af dem er energieffektivitet og dermed - at spare penge. En LED-pære bruger mindre elektricitet end standardpærer, der engang blev brugt overalt - i hjem, kontorer og offentlige rum. Omkostningerne ved at købe en LED-pære betaler sig efter et par måneder med en reduktion i elregninger.

Folk, der holder af miljøet og økologien, sætter især pris på LED-pærer, fordi de udsender meget mindre kuldioxid og skadelig UV-stråling. Vi har et bredt udvalg af LED-pærer, der belyser dit hjem, kontor og hvad du vil.

Hvorfor LED-pærer?

De vigtigste fordele ved LED-pærer er: energieffektivitet - de giver op til 70% lavere omkostninger og mange gange længere holdbarhed - op til 50 tusind. timer. Vi har LED-pærer med en effekt fra 3 til 15W, fås i 2 lysfarver: varm - (med en temperatur på 3000K) beregnet til belysning af boliger og hvid / neutral (4000-4500K). Armaturer, der fås i vores butik, er LED-pærer med GU10- og G9-gevind - fås i halogenversion og pærer drevet af 230V. En bred vifte af pæreformer giver dig mulighed for at vælge det rigtige produkt til dine behov.

Belysning med LED-pærer - vælg klogt!

Når du vælger en LED pære, skal du være opmærksom på tråden. For at gøre det lettere for dig at finde den rigtige LED-pære har vi sorteret dem efter den tråden slags, de har. På dene måde kan du nemt finde ud af hvilken passer best til din lampe

For at få den bedste effekt Takket være dette kan du tilpasse pærens form til din lampe for at få den bedste visuelle effekt. Og husk det er ikke kun den visuelle effekt er vigtig

LED-pærer skal matches med lysets kraft og farve (varm eller kold). Ved at klikke på individuelle produkter i denne kategori lærer du meget mere om en given model. Det er værd at sammenligne flere af dem for at købe den tilfredsstillende. Nogle pærer har frostede huse, der blødgør det udsendte lys.

LED-pærer og traditionelle

LED-pærer og deres traditionelle kolleger deler næsten alt, når det kommer til den anvendte teknologi. LED-pærer bruger op til 80% mindre energi, hvorfor moderne kunder ofte vælger denne type lyskilde. LED-pærer er også et meget grønnere valg. Der er ikke brugt skadelige kviksølv eller blyforbindelser i deres produktion, og deres bortskaffelse er meget enklere.

Hvor længe holder LED-pærer?

LED-pærer holder op til 50.000 timer og bruger 80% mindre energi end konventionelle glødepærer. Det betyder over 34 års arbejde med en daglig brug på fire timer. Så du kan læne dig tilbage og slappe af ved lyset fra LED-pærer uden at bekymre dig om, at det snart bliver mørkt.

Hvorfor er det værd at købe LED-pærer - resume

En LED-pære er den mest energibesparende lyskilde. Det kan erstatte en traditionel lyskilde på grund af brugen af ​​typiske former og tråde. Det viser høj lyseffektivitet og en meget lang holdbarhed. Det gengiver perfekt farver og når fuld lysstyrke på meget kort tid. LED-energibesparende pærer er også miljøvenlige på grund af mangel på kviksølv og andre kemikalier.

 

 

pixel