Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Badeværelse belysning

( antal produkter: 38 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Sikkerhedsniveau
Filter: farve
Pris
-

Badeværelsesbelysning - skønhed og komfort

Et effektivt og funktionelt badeværelse handler ikke kun om møbler og sanitetsudstyr. Et ekstremt vigtigt element i udstyret er også væg- og loftslamper, der udgør badeværelsesbelysning. Lyset i rummet giver os ikke kun mulighed for at fungere i det uden problemer. Det skaber også en unik atmosfære, takket være det er rart for os at være der.

Et afslappende bad i det skrigende, hårde lys er måske ikke så behageligt. Det er dog nok at skifte lampe, og det bliver til et uforglemmeligt øjeblik. Udstyr dig selv med en række forskellige badeværelsesbelysning, så du kan vælge det, du har mest brug for lige nu. Pas på dit velbefindende i dag!

Badeværelseslamper - hvilken skal man vælge?

Badeværelset er et af de få steder, hvor universelle hængende lamper sandsynligvis ikke fungerer. Deres konstruktion kan være problematisk under daglig brug af rummet - for eksempel kan de let fanges med et håndklæde. Loftbelysnings i badeværelser skal ikke kun oplyse hele interiøret jævnt, men også ikke forstyrre.

Plafonlampe fungerer bedst her. De plafonds, vi tilbyder dig, vil montere i loftet og oplyse rummet med dem. Vælg rammer til stænktæt mesh, og du vil være i stand til at vise sådanne arkitektoniske elementer i dit badeværelse på en interessant måde som et nedhængt loft, fordybninger eller andre konstruktionsdetaljer.

Til gengæld vil badeværelsesbelysningen over spejlet kaste jævnt lys på dit ansigt under daglig makeup eller barbering. Så det giver dig mulighed for at være nøjagtig og spare dig for tid og nervøsitet. Det er her badeværelsets væglampe er praktisk, og helst et par stykker.

Hvor meget lys skal der være på badeværelset, og hvilken farve skal du vælge?

Mængden af ​​lys, der kræves i et badeværelse, afhænger af flere faktorer:

  • værelse størrelse;
  • overflade;
  • værelse layout - rektangulær form eller måske bogstavet "L";
  • tilføjelser i rummet
  • størrelse og placering af skabe, udstyr.

I badeværelser op til 10 kvadratmeter er den anbefalede mængde lys ca. 1800 lumen. Vi vil tilfredsstille dette beløb med ca. 4 LED-pærer med en effekt på 5W eller 3 traditionelle pærer med en effekt på 60W. Intet forhindrer endnu mere lys, men værdien bør ikke undervurderes. Ved at vide, hvor mange pærer du kan installere på badeværelset, skal du vælge de relevante lampemodeller - til en eller flere pærer (f.eks. En loftslampe).

Med hensyn til lysets farve er badeværelserne i de fleste tilfælde lyse og godt oplyste. I dette tilfælde anbefales det at vælge en kold farve (der ligner dagslys), hvilket er nyttigt, når man udfører morgentoilet, barberer eller anvender makeup. Husk at du kan ændre farven ved at vælge lampemodeller udstyret med pærer.Husk at du kan skifte farve ved at vælge lampemodeller udstyret med pærer. Når du vælger lamper med integrerede LED-lyskilder, skal denne beslutning træffes i købet af badelampen.

pixel