Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Gangen og trappeopgange belysning

( antal produkter: 65 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Sikkerhedsniveau
Filter: farve
Pris
-

Belysning ud på gangen - projektforslag

Hvordan belyser man gangen? Det afhænger af et par ting. Grundlæggende er rummets form og størrelse. Hvis gangen er ret lille og firkantet, fungerer selv en enkelt lyskilde monteret i loftet eller indbygget i et nedhængt loft (LED, halogen, plafonlampe). I tilfælde af en smal, men lang gange er det nødvendigt at jævnt arrangere flere kilder til diffust lys i loftet eller installere en lysstrimmel i hele dens længde. I en stor og høj gange er hængende lamper og væglamper det bedste valg.

Belysning i gangen - varm eller kold?

Lad os nøje vælge ikke kun armaturerne eller lysretningen, men også dens temperatur. Lysstrålen kan have en varm eller kold farve. Hvordan kan man matche dem med interiøret? Reglen her er enkel: hvis rummet har adgang til naturligt lys og - derudover bades det i sollys det meste af dagen, vælger vi koldt lys (varmt lys kan være for stærkt her).

I tilfælde af en gange, der normalt er væk fra vinduerne, er adgangen til dagslys ret begrænset, så en strøm af varmt lys er bedre her. Det vil gøre interiøret hyggeligt og behageligt.

Trappebelysning - hvordan man gør det pænt og praktisk

En veldesignet trappe kan være et unikt element i interiøret. Hvis du vil vise det, skal du vælge lamper til trappeopgang i dit hjem, der understreger projektets smagfulde natur. Moderne gulvlamper placeret på trappen garanterer en kombination af lys og skygger, og trappelamperne oplyser trappen og deres omgivelser. Lamper, der er et element af indirekte belysning, monteret under udvalgte trin, kan være en meget interessant accent på arrangementet, især velegnet til vindeltrapper.

Uanset hvilken vej du vil gå - trappebelysning holder dig sikker. Trapperummet er ofte ikke oplyst af dagslys, så du skal være særlig opmærksom på, hvordan du oplyser trappen. Det vigtigste er, at lamperne, der er installeret i trappen i huset, skal fungere som stærk primærbelysning.

Det er en opgave, der kræver god planlægning, at belyse trappen og det rum, hvor de er placeret. Tilstrækkelig belysning af trappeopgang er nødvendig for at kan bevæge sig sikkert igennem den.

En veldesignet trappe kan være et unikt element i interiøre. Hvis du vil vise det, skal du vælge lamper til trappeopgang i dit hjem, der understreger projektets smagfulde natur.

 

pixel