Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Udendørs belysning

( antal produkter: 6 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Udendørsbelysning til hjemmet og haven.

Velplanlagt udendørsbelysning er meget vigtig, fordi den spiller en dobbelt rolle - den skræmmer potentielle tyve væk og viser den rigtige vajen for inviterede gæster. Hvad mere, kunstigt lys giver dig mulighed for at værdsætte skønheden i huset og haven også efter mørkets frembrud. Udendørsbelysning skaber en unik atmosfære. I løbet af dagen udendørslamperne har også en dekorativ funktion. Det vil med succes blive brugt som:

haveinspiration;

• at udstyre altaner;

udendørs gulvlampe.

Frem for alt skal du være konsekvent i valg af lamper - hvis belysningen er moderne, er det værd at opretholde denne tendens i alle elementer uden blandestilarter (lamper produceres normalt i såkaldte "familier"). Den bedste rådgiver er altid moderering. Det er værd at holde humør og delikat af belysningen, især hvis vi kan se den fra vinduerne i vores hus. Det stærkeste lys skal være ved kommunikationsveje og terrænhindringer (f.eks. Trapper) og et lidt blødere lys - ved indgangen til huset og ejendommen.

IP44 klassifikation

IP står for "Index of Protection" - Beskyttelsesfaktor. IP består af to tal. Den første er beskyttelse mod faste stoffer, den anden er beskyttelse mod væsker. Som standard har belysningsprodukterne beskyttelsesklassen IP20 (hvilket betyder, at de kan bruges indendørs, i et tørt rum). Dette inkluderer de fleste af de produkter, der sælges i vores butik.

Udendørslamper (med øget beskyttelsesklasse) udgør en separat kategori. IP44 armaturer er lamper, der er modstandsdygtige over for støvpartikler, snavs og stænkvand i enhver vinkel. Dette betyder, at lamper med en sådan tæthed er en sikker løsning til installation som facadebelysning. Her, selv med kraftig regn, fortsætter vandet med at strømme, og der er ingen risiko for at oversvømme lampen i lang tid. Hvis du stadig er i tvivl om sikkerheden ved denne type lampe, kan du sikkert vælge lamper med stærkere tæthed.

Hvorfor er det værd at købe en udendørs lampe i vores butik?

• Vi tilbyder et stort udvalg og produkter af høj kvalitet

• Vi garanterer lave priser

• Vi leverer forsendelsen om få dage

• Du modtager en garanti for hvert produkt

Du kan betale for køb i vores lampebutik via bankoverførsel eller kort. Det er også muligt at betale halvt og halvt for ordrer over DKK 10.000. Vi arbejder med et pålideligt kurertjeneste, der udfører forsendelser hurtigt og billigt. Hvis du er interesseret i engroskøb (f.eks. til hoteller eller restauranter), hjælper vi dig med at finansiere transaktionen. Vores personale prøver at imødekomme alle klienters ønsker. Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål. For at gøre dette skal du blot kontakte vores kundeserviceafdeling. Svar på spørgsmål relateret til online shopping og anden interessant information om lys og lamper kan findes i fanen "Regler".

 

pixel