Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Lysekrone

( antal produkter: 3 )
Filter: farve

Krystallysekroner - en garanti for et dejligt lysspil!

 

Krystallysekroner er et karakteristisk dekorativt element i rummet, hvor de skaber et vidunderligt lyselegespil. Dette er smukke og majestætiske lamper med masser af mousserende iøjnefaldende krystaller, der ikke vil lade nogen komme forbi ligegyldigt. Tidløse og ekstremt elegante lysekroner kompletterer helheden og er udstillingsvinduet i hvert rum.

For at hæve profilen for en bryllupshal, festsal, restaurant eller hotel skal der være krystallyskroner. Det er almindeligt kendt, at "diamanter er en kvindes bedste ven", og der er noget ved det ...

 

Krystallyskroner - historie

 

Krystallyskroner er et tidløst produkt, der har haft sin høje position i århundreder. Den første krystallyskrone er allerede dukket op i barokperioden. Som det var kendt, nød baroktiden pragt, rigdom og forfining. I velhavende hjem, saloner og paladser var lysekroner et element, uden hvilket rummet var ufuldstændigt.

 

Krystallyskroner blev betragtet som definitionen af ​​stil, klasse og social status. Kun få havde råd til en sådan luksus. I øjeblikket er krystalkroner tilgængelige for alle, og deres priser er ikke så høje som de plejede at være.

 

Hvilke stilarter kan skelnes mellem krystallyskroner?

 

Krystallyskroner er majestætiske og ekstravagante. De giver ethvert interiør en unik karakter. Krystallyskroner kommer i følgende stilistiske varianter:

 

• moderne lysekroner - at være en individuel accent i et rum;

• rustikke lysekroner - i herregårdstil;

• klassiske lysekroner - med et antikt look;

• Lysekroner i florentinsk stil - med blomster og andre elementer inspireret af naturen;

• lysekroner - som et udtryk for unikhed og ekstravagance;

• lysekrone til lampeskærm - til hyggeligt interiør.

 

Moderne krystallyskroner

 

Takket være den store popularitet af krystallyskroner og den lave pris producerer producenterne meget mere af dem. Kombinationen af ​​en lysekrone og krystaller er stadig essensen af ​​stil og klasse, men nu kan vi nyde dem og ikke betale for meget. Krystallysekroner vil oplyse det indre af dit hjem ikke kun med lys fra pærer. Frem for alt vil de belyse dem med den perfekte glød i deres design og understrege karakteren i hvert rum.

 

Sådanne hængende lamper med krystaller eller andre ornamenter er et unikt tilbehør, der aldrig keder sig. Det passer ind i mange tilpasset indretningen, det være sig moderne eller mere traditionelle. Det vil være godt både i hjem og lejligheder. Hvad kan jeg sige - det er et rigtig godt valg! Tjek det ud!

 

pixel