Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Spotlight

( antal produkter: 24 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Filter: farve
Pris
-

Spotlights - moderne belysning til dit hjem

Moderne design, der passer perfekt ind i industrielle rum eller et elegant blik, der giver et rum en unik karakter? Begge disse kriterier er opfyldt af vores online butik Sellys.dk. Den præsenterede spotbelysning passer perfekt til kundernes moderne behov og sikrer ikke kun fremragende æstetiske værdier, men også den brugens rigtige kvalitet og pålidelighed.

Hvad er spot belysning?

Spotlight-lamper er en funktionel og effektiv lyskilde, der lyser op i et hvert rum. De er kendetegnet ved belyser til en punkt, bevægelig lyskilde, der kan ledes ind i et bestemt sted for at belyse den eller udsætte den. Muligheden for fri justering af lysstrålen giver ubegrænsede muligheder for at tilpasset indretningen med brug af lyseffekter, hvor korrekt designet belysning bliver det grundlæggende værktøj

Spotlights - praktiske anvendelser

Spotlight-lamper bruges både i boliger og lejligheder såvel som i kommercielle og offentlige rum. De kan installeres i køkkenet, stuen, trappen, soveværelset, kontoret og mange andre rum, der hver gang giver en unik visuel effekt. Placeret i loftet kan de være hovedbelysningen i rummet, belyse hele rummet eller supplere andre, centralt ophængte lamper og kun belyse udvalgte områder af interiøret.

I vores butiks tilbud finder du en bred vifte af forskellige modeller, design og typer af spot belysning. Materialer som krom, messing eller glas og deres mulige kombinationer giver dig mulighed for at vælge den rigtige lampe til dit interiør.

Tre grunde til, at kunder vælger spotlights mest

1. Energieffektivitet - opnås takket være brugen af ​​LED line® ES111 GU10-teknologi i mange modeller. Det er en perfekt løsning til belysningssystemer i butikker, gallerier, museer og andre steder, hvor præcis lysretning og god farvegengivelse af belyste genstande er afgørende.

2. Optimal lyseffekt og den højeste kvalitet - en 12W COB LED med et højt farvegengivelsesindeks CRI> 80 blev brugt som lyskilde. Den universelle hvide dagslysfarve (4000K) fungerer i de fleste belysningsprojekter og garanterer desuden forlænget levetid for belysningarmatur til spot.

3. Omsorg for miljøet - vores lamper er fremstillet i overensstemmelse med økologiske standarder ved hjælp af materialer, lakker og komponenter, der er sikre for miljøet. Takket være det er de helt neutrale for deres brugere såvel som for vores planet.

De nyeste trends inden for interiørdesign takket være spot lamper

Den eksklusive serie af rørformede spot lamper er en kombination af de nyeste trends og funktionalitet. En loftlspot lampe med en gylden skærm fyldt med sort giver den oprindelige effekt af diffust lys. Belysning fra denne samling vil være en fantastisk tilføjelse til det moderne interiør i dit hjem. Det fungerer også godt på moderigtige steder - barer, restauranter, caféer eller hoteler. Hvis du vil diversificere interiørdesignet og give det en original karakter, skal du vælge spot belysning.

Høj kvalitet garanterer den bedste belysning

Spot lamper er moderne og originalt design. I vores onlinebutik finder du et varieret udvalg af spot belysning - hængende lamper, væglamper, loftslamper eller LED-spots. Vi tilbyder produkter med 1,2, 3 eller endda 4 spots. Ved at vælge vores gennemprøvede produkter investerer du i funktionel og sikker belysning, der vil tjene dig i mange år.

 

pixel