Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Væglofter

( antal produkter: 18 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Filter: farve
Pris
-

Vægplafond-lampe - praktisk belysning til dit hjem

Vægplafond-lampe er ret lavvandet, som normalt stikker lidt ud fra væggen. Lyset fra vægplafondlampe er diffust. Disse lamper bruges hovedsageligt til at belyse badeværelser, gange eller udgange. Et veldesignet tilpasset indretingen af vægplafondlonlampe vil påvirke belysningskvaliteten i hvert rum positivt.

Hvordan vælger man det rigtige væglampe-plafond?

Ved at vælge en plafond-lampe kan det bruges både til at oplyse stuen og til at oplyse mindre rum, såsom et badeværelse eller køkken. Evnen til at regulere og indstille lyset i flere retninger er et stort plus, takket være hvilket du kan opnå en individuel atmosfære i interiøret og belyse de rum, du vælger. Valget af den rigtige plafond-lampe afhænger af den effekt, vi ønsker at opnå. Der er 3 hovedkategorier af loftslamper-plafond:

• klassisk - med en enkel form, der matcher den vintage stil;

• delikat - ikke iøjnefaldende

• dekorativt - moderne væglampe - plafond.

Bemærk, at jo bredere og mørkere armaturet er, desto mindre spredes lyset over væggen. Det samme princip gælder for dekorationer i loftet - jo flere mønstre, jo blødere bliver lyset. Hvis du vil belyse rummet godt, men uden effekten af ​​stærkt lys, skal du vælge et armatur med en mælkeagtig finish.

Væglamper op og ned

Væglamper op og ned er et unikt tilbud, der lever op til dine forventninger. Som navnet antyder, styrer denne type vægarmatur lysstrålen op og ned, så den kan også være hovedbelysningen. Denne type væglamper placeres oftest i overgangsrum, såsom lobbyer eller korridorer, på grund af deres funktionalitet. De fungerer også godt i andet interiør, såsom en stue, køkken eller soveværelse (hvilket vi naturligvis anbefaler).

Hvis du overvejer at købe væglamper - op og ned, skal du huske at montere dem på en sådan måde, at der er noget ledigt plads over væglampen. Dette gør det muligt for lyset at reflektere frit mod midten af ​​rummet og skabe et interessant lysmønster på væggen. Deres karakteristiske træk og frem for alt deres fordel er måden at belyse rummet på.

Væglamper af up-down-typen er meget populære blandt interiørbelysningsdesignere og dermed også kunder. I øjeblikket er de foretrukne modeller moderne stilarter, som også let kan integreres i traditionelt interiør, fordi de er universelle nok til at arbejde i enhver situation.

Vægplafond-lampe til badeværelser

Vægplafond købes primært til badeværelset, dvs. til det indre, der ofte mangler ledig plads. Når vi vælger plafond-lamper på badeværelset på væggen, skal vi tage højde for IP-tæthedsklassen, dvs. graden af ​​beskyttelse mod de skadelige virkninger af vandindtrængning. Til badeværelset vælger vi, først og fremmest IP-nummeret fra 44 til 68. Jo højere tallet er, desto mere modstandsdygtig over for oversvømmelse er lampen. Dette betyder ikke, at vi straks skal købe badeværelses plafond-lamper med det højeste IP-nummer, fordi valget af passende belysning primært skal dikteres af dets placering på sanitetsfaciliteterne.

 

pixel