Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Rumbelysning

( antal produkter: 244 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Sikkerhedsniveau
Filter: farve
Pris
-

Rumbelysning:

Indendørs belysning skal vælges under hensyntagen til nogle praktiske regler. Det afhænger af både effekten i form af passende belysningskraft på bestemte steder og det samlede visuelle indtryk af interiøret. Uden lys kan du ikke se noget. Så se hvad der er værd at være opmærksom på på forhånd, hvad man skal tænke på, og i hvilken vinkel de skal vælges. De vigtigste antagelser om udvælgelsen kan præsenteres i flere punkter.

De anvendte lamper skal give den rigtige mængde lys

Den nødvendige mængde lys varierer dog afhængigt af hvad der sker i rummet. Vi taler derefter om den krævede lysstyrke. For eksempel anbefales 300 lux til læsning og 750 lux til mere præcise aktiviteter såsom syning, limning af små genstande. Til gengæld skal hvile eller se tv foregå med meget mindre lys i størrelsesordenen flere til flere dusin lux. Derfor tilrådes det ikke at være begrænset til et punkt, der lyser op i rummet, men afhængigt af behovet skal man bruge flere påsat separat, f.eks. Loftslampe , væglamper og en stående lampe til lokal belysning.

Lyset skal være funktionelt

Dette betyder at designe fordelingen af ​​lyspunkter på en sådan måde, at de udfører deres opgave. For eksempel bør badeværelsesbelysning koncentreres om spejlet, for det er her, der kræves den største præcision i ansigtsmakeup. I køkkenet er derimod ikke et centralt lys nok, fordi vi ved at stå ved vasken eller disken, som normalt er ved siden af ​​væggen, dækker det med vores person, og vores arbejdssted ville være i skyggen. Derfor anvendes yderligere belysning, der er installeret på hængende køkkenskabe. Belysningens funktionalitet fremgår også af muligheden for styring.

Belysning skal være energieffektiv

Der er flere og flere armaturer på belysningsmarkedet udstyret med lysstofrør, lyskilder, der giver mere end fire gange mere lys end traditionelle pærer (med samme lampeeffekt). Her skal fluorescerende lamper skelnes med elektroniske og standard tændingssystemer. Dem med elektronisk og varm tænding (normalt dyrere) kan bruges sikkert i husstanden næsten hvor som helst. Men når du bruger dem med standard eller elektronisk tænding og kold tænding (normalt billigere), skal du huske, at der er en stærk sammenhæng mellem kildens holdbarhed og hyppigheden af ​​dens aktiveringer. De bør derfor kun bruges, hvor lyset er tændt i relativt lang tid og sjældent tændes og slukkes.

Den anden type energibesparende lyskilder er lysdioder. På grund af deres parametre fortrænger de lysstofrør og kan være et bedre alternativ. Den utvivlsomt fordel ved LED'er er deres holdbarhed og lave følsomhed over for aktivationsfrekvensen.

Formen på belysningsarmaturer skal tilpasses indretningen

Belysningsarmaturets design og stil skal være i harmoni med den atmosfære, der er skabt af husets vært. Hans hus er trods alt hans visitkort. Det skal også tilføjes, at de nyeste teknologier relateret til lysdioder gør det muligt at integrere lyskilder i møbler, lofter, vægge osv. Så du kan kombinere funktionerne i forskellige objekter. Lys kan ikke kun komme fra en separat lampe. I vores sortiment finder alle lamper, der passer til deres interiør, både ejere af moderne stilinteriør og klassisk interiør.

 

pixel