Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Restaurant, pub og cafe belysning

( antal produkter: 70 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Filter: farve
Pris
-

Restaurantbelysning

Ikke alle ejere af en restaurant, café eller bar er klar over vigtigheden af ​​belysning i en restaurant. Med dens hjælp kan vi ikke kun skabe den rette stemning, give gæsterne komfort, men også påvirke forbrugernes smagindtryk. Det har længe været kendt, at vi også spiser med øjnene! Belysning i en restaurant skal være dygtigt matchet med hensyn til hele tilpasset indretningen og selvfølgelig økonomisk.

Når du projektere rummet på en restaurant eller et andet gastronomisk sted, skal du ikke glemme lyset. Allerede i planlægningsfasen skal vi tage højde for placeringen af ​​lyspunkter, lampens type og stil samt de belysningsparametre, der vil være optimale for et givet sted. Lysets intensitet, dets farve og indfaldsvinklen vil have en enorm indflydelse på gæsternes trivsel i restauranten.

Tilstrækkelig belysning i restaurantrummet

Det er vigtigt, at belysningen i det rum, hvor gæsterne vil spise, er jævn. Takket være dette undgår du effektivt at skabe zoner, hvor belysningen er for svag eller for stærk. Et andet problem er lysintensiteten, som skal afhænge af lokalets art. Hvis du driver en restaurant, der er beregnet til at være et romantisk spisested, kan du selvfølgelig vælge lidt mørknere belysning for at skabe en intim atmosfære. Hvis du derimod holder af et moderne design, eller hvis du driver en fastfood-restaurant, kan lyset i dine lokaler muligvis også reflektere dette. Denne regel gælder også for din restaurants åbningstider. Hvis hensigten er at åbne den fra morgen til aften eller om natten, er det værd at sætte lamper på, der giver dig mulighed for at tilpasse kunstigt lys til det naturligt skiftende lys uden for vinduet. At øge lyset om morgenen vil stimulere dine kunder og give dem mere energi - og det er det, de har mest brug for på dette tidspunkt af dagen. På den anden side vil lavere lysintensitet blive indikeret ved frokosttid, og til middag vil selvfølgelig den mest synlige være en intim atmosfære. Den nemmeste måde at betjene lysintensiteten på er at bruge armaturer tilpasset til at regulere dens intensitet. Du kan også installere flere forskellige lyspunkter til dette formål, som, når de bruges i forskellige konfigurationer, vil give forskellige effekter. Derfor har du brug for både hængendelamper såvel som plafonlampe og lampetter. Hvis du vil skabe en hyggelig atmosfære i lokalerne, ville det også være en god ide at bruge bord- og gulvlamper.

Barlamper og mere, eller hvordan vælger man belysning til pubben?

Du kan vælge belysningen til pubben meget mere frit end i tilfældet med en restaurant. Der er normalt en meget løsere atmosfære her, så du kan lege med lyset. Nøglen er dog den korrekte belysning af baren, som spiller en nøglerolle her. For at understrege det kan du for eksempel vælge pendellamper eller loftarmaturer, der passer til stilen i det indvendige tilpasse. Afhængigt af dine behov kan du nemt finde lamper, der matcher designet af hele interiøret. Et bredt udvalg af moderne, minimalistisk eller endda industriel belysning, som i øjeblikket er det mest moderigtige valg for pubber, gør det lettere for dig at arrangere rummet efter din intention. En populær procedure, der anvendes på pubber, er også installationen af ​​farvet lys, som i denne type lokaler skaber en passende atmosfære - på den ene side romantisk på den anden side, hvilket giver mulighed for fuld afslapning med venner og understøtter god sjov. Du kan også oprette unikke effekter ved hjælp af LED-belysning.

Køkkenbelysning - betjeningskomfort for personalet

Som på enhver arbejdsplads, også i køkkenet, påvirker passende belysning medarbejdernes komfort. Det kan effektivt øge deres præstationer og positivt påvirke deres trivsel. Derudover er sikkerhed og evnen til at bevæge sig rundt i alle kroge og kroge ekstremt vigtige i køkkener. Så du skal også overveje dette, når du overvejer den rigtige belysning til dine køkkenfaciliteter, uanset om du er en restaurant- eller bar ejer. Lamperne i dette rum skal frem for alt være praktiske og på ingen måde hindre kokke eller tjeneres arbejde. Derfor er minimalistiske loftsarmaturer, væglamper eller plafondslampe, der klæber til loftet, perfekt her. Et fremragende valg vil også være anti-refleks rasterarmaturer.

 

pixel