Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Spotlight loft

( antal produkter: 24 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Filter: farve
Pris
-

Spotlys - universel rumbelysning

Loftlamper er den mest universelle gruppe af indendørs belysning. På grund af deres specificitet, struktur og installationsmetode bruges de normalt som basis for hele belysningssystemet i det indre. Placeret i midten af ​​loftet vil de jævnt belyse interiøret og diffusere lyset forsigtigt gennem rummet.

Forskellige funktioner

Spot-lamper kan installeres som hovedbelysning i et større antal. Korrekt indrettet vil de være i stand til at give den rigtige mængde lys i hele rummet. De vil oplyse alle kroge og kroge og muliggøre komfortabel funktion i indre.

Spot-lampen kan også bruges som supplerende belysning. Det er værd at installere det, hvor almindelig belysning ikke kan nå. Det lyser op i mørke hjørner og forbedrer brugervenligheden.

Spot-lamper benævnes også lamper som spotbelysning. De er installeret indeni og giver lys i form af en lysstråle. Nogle spotlamper har en indbygget stationær lyskilde, andre har håndtag, der giver dig mulighed for at ændre lysretningen.

Hvordan monteres?

Spot-lampen skal monteres på de relevante stik og skruer, der er inkluderet i sættet, takket være hvilken den vil blive monteret permanent i loftet i mange år.

Hvilken pære til spotlys?

Valget af pære afhænger af rumet, hvor lampen er placeret. I stuen kan vi bruge dekorative pærer, der ser godt ud med en varm hvid lampe. I soveværelset kan vi bruge en svagere og varmere pære til at skabe en behagelig atmosfære. Du kan finde et bredt udvalg af loftslamper i vores onlinebutik Sellys.dk.

Spot lys - fordele og ulemper

Den store fordel ved spot-lamper er evnen til at skabe forskellige tilpasset i interiøret med dem. De kan bruges både som dekorativ belysning såvel som hovedlys eller supplerende lys. Den fokuserede lysstråle udsendt af spot-lamper opfattes af nogle som en fordel og af andre som en ulempe. Det er rigtigt, at meget afhænger af, hvordan lampen skal anvendes.

Spot-lamper er perfekte til visning af udvalgte elementer i arrangementet, som bruges både i private og kommercielle rum.

Ifølge mange er den største ulempe ved spot-lamper den lave lysintensitet. Denne funktion gør det umuligt at bruge en enkelt lampe som generel belysning i interiøret.

Er det værd at bruge dem?

På grund af det ekstraordinære klima, der kan opnås takket være dem, er der ingen tvivl om, at det er det. Med korrekt planlægning af tilpasset med spotlightbelysning kan du få et funktionelt og meget behageligt interiør.

 

pixel