Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Pullert

( antal produkter: 2 )
Filter: farve

Havelamper: praktiske vejskilte om natten i haven

Havelamper belyser smukt ikke kun omgivelserne i huset når det bliver mørkt - de får også føle os mere sikre hjemme, og vores havestier synlige om natten. Takket være dette vil ingen tyv invadere vores ejendom ubemærket, og gæster, der er inviteret til aftengrillen, kan bevæge sig frit langs de oplyste gyder og trapper.

Planlægning af arrangementet af lamper i haven

Lysstolper er det spotlys med lav højde. De placeres direkte på jorden, mens lyssøjler med en udvidet bund kan skrues fast på betonfundamentet, takket være de opnår tilstrækkelig stabilitet. Lamperne udsender jævnt og blændfrit lys, så du skal placere dem på en sådan måde, at afstanden mellem dem ikke er for stor. Dette er meget vigtigt, for når vi bevæger os mellem lyse og mørke steder, ser vi mindre i starten, før vores øjne vænner sig til de nye forhold.

Tip: Når du planlægger den bedst mulige højde af lyspunkterne, skal du vælge lamper, der giver dig mulighed for at belyse den størst mulige overflade. Jo højere lampen er, jo lavere er kravene. Lysstolper er generelt mellem 60 og 150 cm høje. De højeste havelygter vil uden tvivl oplyse mere af området end de 60 cm havelygter.

Lamper til haven i klassisk stil

Moderne udendørs lysstolper kan overraske dig med en fancy form eller en vis sværhedsgrad og minimalisme. Du er måske tilhænger af klassiske løsninger og foretrækker at tilpasset rummet omkring huset på en traditionel måde?

Blandt de udendørs stående lamper er der også modeller, der ligner klassiske lanterne eller små lanterne. Nogle af dem er kendetegnet ved enkelhed, andre har dekorative detaljer i retro- eller jugendstil. Hvis du er på udkig efter en klassisk løsning i en let opdateret form, skal du vælge den traditionelle form for lanterne og en moderne variation.

Funktionelle og sikre lysstolper

Sellys.dk, en online møbelbutik, tilbyder et udvalg af lamper, der er velegnede til udendørs installation, som frem for alt er kendetegnet ved meget godt håndværk. Alle lamper er lavet af holdbare materialer som stål, kobber og messing. Takket være den høje grad af IP-beskyttelse (International Protection Rating) er lamperne karakteriseret ved øget modstandsdygtighed over for vejrforhold, takket være hvilken de kan bruges hele året uden problemer.

Havelamper skal have en tæthed på mindst IP44 - deres konstruktion beskytter derefter lampens centrum mod vand og fremmedlegemer. Kun med passende tæthedsgrad er udendørslampen i stand til at udføre sin opgave perfekt og uden problemer.

 

pixel