Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Væglamper

( antal produkter: 2 )
Filter: farve

Udendørs væglamper - stjerner på boligens facade

Den udvendige væglampe er en moderne form for facadebelysning. Moderne udendørs væglampe er hovedsageligt kendetegnet ved en sofistikeret og gennemtænkt form. De fleste af de facadelamper, der præsenteres i vores butik, er domineret af væglamper i sort eller skinnende krom. Den klassiske udendørs væglampe er også meget populær.

Klassisk væglampe udendørs

En klassisk udendørs væglampe er ofte designet som en lanterne. I dette tilfælde dominerer den udvendige væglampe i sort og guld. Den udvendige væglampe forbedrer markant komforten ved at bevæge sig rundt i ejendommen. Se også vores andre udendørslamper, der kan fungere godt på din terrasse.

Have væglampe

Varme sommeraftener bidrager til hyppigere udendørsaktiviteter. Store terrasser og haver opfordrer dig til at bruge mere tid udendørs. Havevægslampen er den perfekte ekstrabelysning, der burde fungere perfekt de steder. Korrekt valgt havevæglampe vil understrege facadens æstetiske værdier.

Når du vælger en havevæglampe, bør du være opmærksom på graden af ​​beskyttelse. En havevæglampe er udsat for alle slags vejrforhold, og det er meget vigtigt at vælge den model med den højest mulige grad af beskyttelse. Dette vil garantere, at du kan bruge lampen i flere år.

Hvor er det bedste sted at placere udendørs væglamper?
Inden du beslutter dig for at købe udendørs belysning, er det værd at overveje, hvor den skal placeres. Takket være dette er det nemmere at vælge den rigtige type væglampe, lysintensitet som lampen skal have eller vælge om lampen skal have bevægelsessensorer. Udendørs væglampe er normalt placeret:

• nær hoveddøren;
• på terrassen;
• langs stierne omkring huset;
• i haven;
• langs stierne, der fører til indgangsporten eller garageporten;
• ved landbrugsbygningerne.

Alligevel er det værd at huske på, at hver belysning skal skræddersyes til husstandens behov. Af denne grund beslutter nogle mennesker at installere udendørs væglamper i sådanne rum som en kælder, garage eller endda en hems. Årsagen er som regel, at den udvendige væglampe er kendetegnet ved større modstandsdygtighed over for fugt eller forskellige former for mekaniske skader, så den fungerer bedre på mere krævende steder.

Hvad skal du vide om valg af væglamper udendørs?

Korrekt udvalgt udendørsbelysning øger trygheden, giver dig mulighed for at nyde aftenerne på terrassen og er en unik udsmykning af huset. På grund af dette er udendørs væglamper en integreret del af alle arrangementer for mange ejendomsejere og indretningsarkitekter.

Derfor er det værd at sætte sig ind i de forskellige typer udendørs væglamper og vælge dem, der bedst lever op til alle forventninger. I vores netbutik Sellys.se tilbyder vi mange forskellige lampemodeller, der er kendetegnet ved høj kvalitet og originalt design.

pixel