Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kontorbelysning

( antal produkter: 27 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Filter: farve
Pris
-

 Optimal loftsbelysning på kontoret

Kontorlamper er et af de områder, som vi lægger særlig vægt på. Hvorfor? Vi ved, at korrekt valgt belysning påvirker kvaliteten af ​​arbejdet og komforten hos de mennesker, der bor i rummet. Vi tilbyder lamper, der effektivt belyser rummet. Kontorbelysning af høj kvalitet er kendetegnet ved en passende lysstrøm og et højt farvegengivelsesindeks (CRI), der er ansvarlig for en lettere syn koncentration. Energieffektivitet og bæredygtighed er også vigtige, hvorfor vores lamper tjener kunder i meget lang tid.

Hvilke krav skal kontorbelysning opfylde?

Når du vælger belysning til et hjemmekontor, behøver vi ikke være opmærksomme på strenge belysningsstandarder, du kan tilpasse belysningen til dine behov. Det er anderledes, hvis det skal være belysning for en virksomhed, hvor visse specifikke standarder skal følges. Kravene til kontorbelysning er reguleret af den europæiske standard PN EN 12464-1: 2003. Derudover skal der tages hensyn til arbejdspladsforordningen og retningslinjerne for arbejdspladsen.

Generelt skal belysningen på en arbejdsstation udstyret med en skærmmonitor tilpasses korrekt til alle (synse) opgaver, der udføres på den arbejdsstation. Disse opgaver inkluderer at skrive og læse tekster på skærmen og skrive og læse tekster ved et skrivebord. Belysningskriterier skal defineres ud fra typen af ​​aktivitet, synesopgave og rum, og derefter skal passende kontorarmaturer vælges i overensstemmelse hermed.

Hvorfor kræver skrivning og læsning af tekster på skærmen yderligere belysning? Når alt kommer til alt er skærmen tændt. Svaret på dette spørgsmål er meget simpelt: for meget kontrast mellem en lys skærm og et mørkt rum belaster øjnene. Som du kan se, når det kommer til belysning, er den mindste detalje vigtig - især når det gælder kontorbelysning.

LED kontorbelysning

Det er vigtigt for alle iværksættere, at LED-kontorbelysning er en af ​​de mest økonomiske belysningsmetoder, hvilket muliggør betydelige besparelser med hensyn til energiforbrug. Samtidig muliggør den meget god lysstyrke, der er velegnet til arbejde med en skærm eller papir.

Det er enhver arbejdsgivers ansvar at sikre, at LED-kontorbelysning er tilstrækkelig i overensstemmelse med arbejdsloven. Elektrisk belysning med parametre, der overholder polske standarder, skal leveres i arbejdsrum. Når det kommer til lysintensitet til arbejde som håndskrift, læsning eller betjening af tastaturet, er det cirka 500 lux.

Perfekt kontorbelysning er en kombination af direkte og indirekte belysning. Ergonomisk design på arbejdspladsen sikrer brug af både LED-belysning og indfaldende dagslys. Vigtige parametre for kontorbelysning er dens rette kraft og uden blindeeffekt. I tilfælde af indirekte lys kan det opnås med lofts- eller væglamper. Denne del af belysningen skal være ca. 400 lux. Denne type belysning suppleres med at belyse arbejdspladsen med lamper til en bestemt position eller bordlamper.

 

pixel