Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Belysning til børneværelset

( antal produkter: 19 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Filter: farve
Pris
-

Børneværelsesbelysning

Belysning i et børneværelse opfylder mange vigtige funktioner. Tilbyder kilden til det øverste lys, der er nødvendigt til leg i form af en hængelampe eller reflektor. For yngre børn, der stadig er bange for mørket, er sengelamper efterspurgt. I barnets ældre alder vises de i form af en bordlampe, så meget nødvendigt når man leve lektier. I begge tilfælde er rækkevidden af ​​lamper uendelig, og producenter overgår hinanden i ideerne om at bruge børnemotiver til at dekorere børns belysning.

Praktisk og attraktiv

En lampe til et barns værelse skal kombinere funktionalitet, farverigt, attraktivt og interessant design med et solidt design af materialer af høj kvalitet. Hver lampe til et børneværelse, der tilbydes af vores butik, viser, at er det muligt, hvilket giver forældrene tillid til at købe et sikkert og attraktivt produkt.

Stilfulde loftslamper

Et vigtigt punkt i arrangementet af børneværelset er valg af belysning. Hovedpunktet er normalt lampen hængt fra loftet. Afhængigt af rummets størrelse og højde kan du vælge mellem klassiske plafondslampe og hængende lamper. Mønstre af børns lamper er designet med en bred vifte af farver. Lyse og kontrasterende farver, iøjnefaldende former, tiltrækker øjnene på de små.

Væglamper

Væglamper er undertiden den sikreste form for belysning af et rum, især for små børn. Lamperne vil blive hængt uden for vores børns rækkevidde. Og her lod producenterne fantasien løbe vild og begrænsede sig ikke til at designe lamper. Vi kan vælge lamper i form af et hjerte, et plan, et puslespil eller stjerner.

Lamper til børn på skrivebordet

Belysning på det skrivebord eller bord, hvor vores børn leger eller laver hjemmearbejde, er meget vigtigt. Det skal huskes, at skolebørn bruger meget tid på det, og det er vigtigt for os at vælge den rigtige lampe.

Belysning til børn er ikke et eventyr

At designe en børnerumet er en reel udfordring for en designer. Også til lysdesigneren. Når vi vælger lamper til børn, skal vi huske på de hastigt skiftende behov hos unge brugere og deres værgers behov. Derfor er det værd at designe belysning til børn så mange lysscener, der er forbundet med hinanden, helst på uafhængige kredsløb. Takket være dette kan det samme rum være et hyggeligt soveværelse, et legerum, et sted at studere og hvile. En sådan procedure vil påvirke projektets fleksibilitet. At designe belysning til en børnet kræver bestemt at analysere, hvilke funktioner belysningen i et bestemt rum skal opfylde. Analyser, hvad barnet har brug for at bruge tid i dette rum.

 

pixel