Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Belysning til soveværelse

( antal produkter: 63 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Sikkerhedsniveau
Filter: farve
Pris
-

Soveværelset belysning

Soveværelse er et sted at slappe af og hvile efter en lang dag, hvor varmt lys skal herske. Lamper, der giver et svagt lys eller et retningsbestemt lys, vil være den perfekte belysningsløsning til dette rum. Sengelamper placeret ved siden af ​​sengen vil være det bedste til læsning, væglamper eller en sidelampe, der står nær lænestolen, spiller også en vigtig rolle. Det er også værd at overveje praktisk adgang til lampekontakterne på designfasen, så du ikke behøver at stå op for at slukke lysen, når du er gik i seng. Hvis vi også har et klædeskab i soveværelset - spotlights eller spots fungerer godt i dets omgivelser. På den anden side foretrækkes det at bruge koldt lys ved makeupspejlet. Det er også værd at understrege detaljerne i rummet, såsom vægens dekorative struktur.

En afslappende farve

Lyset i soveværelset skal være varmt, blødt og pænt diffust (det bør ikke forstyrre os). Den mest egnede farve er mellem 2700 - 3000 K. Det er gule, frisk lys. Under ingen omstændigheder skal vi vælge en kold farve, der trækker øjet og stimulerer kroppen. Hvad der fungerer på kontoret, vil ikke nødvendigvis give os den rette stemning derhjemme. Et interessant alternativ er standard-LED'er med opalglas (ikke gennemsigtig). Så kan vi være sikre på, at lyset slet ikke vil være blændende, tværtimod - det vil sætte os i en lykksalig tilstand af afslapning og endda lindre os i søvn.

Belysningsdesign i soveværelset til en præmie

En meget vigtig faktor er arrangementet af selve armaturerne. Ud over generel belysning skal vi tage os af yderligere lyspunkter. Med denne tilgang kan vi være sikre på, at hver zone lyser ordentligt, hele interiøret har en chance for at præsentere sig i al sin pragt, og vi vil være i stand til at påvirke atmosfæren i soveværelset. Når det kommer til hovedarmaturet, der er ansvarlig for generel belysning, er det værd at bemærke, at det jævnt oplyser hele rummet. Effekten af ​​behageligt diffust lys tilvejebringes af lamper med sfæriske lampeskærme af let, subtilt gennemsigtigt materiale.

Når det kommer til belysning, er sengepladsen et strategisk sted i soveværelset. Lad os sørge for, at der er armaturer på begge sider af det, som vil være en ekstra lyskilde. For nylig har loftslamper monteret på begge sider af sengen vist sig at være et rigtigt hit. Denne løsning ser interessant, designer og meget praktisk ud. Væglamperbordlamper eller gulvlamper er en anden mulighed. Husk bare at holde dem i sikker afstand fra sengen.

Et komplet udvalg af muligheder

For at imødekomme vores Kunders forskellige præferencer og krav forsøger vi at præsentere forskellige typer belysning inden for hver type belysning. Takket være dette har vi en række soveværelseslamper, og både entusiaster af klassikere og krystaller såvel som folk, der foretrækker minimalisme, modernitet og industriel stil, finder noget for sig selv.

Når du vælger at købe i vores butik, kan du være sikker på den højeste kvalitet og sikkerhed. Vores soveværelse lamper er kendte produkter fra kendte producenter, lavet af materialer af høj kvalitet og garanterer tilfredsstillende brug i mange år.

 

pixel