Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Perfekt belysning for hotellet

( antal produkter: 69 )
Højde [cm]
Bredde [cm]
Antal lyskilder
Type pære
Sikkerhedsniveau
Filter: farve
Pris
-

Gæstfrihedsbelysning - et vigtigt første indtryk

"Du har aldrig en anden chance for at få et første indtryk" - dette ordsprog er yderst vigtigt i både hotel- og restaurantbranchen. En gæst, der besøger os for første gang og ser et smukt hotel med tjenester af høj kvalitet, besøger os igen næste gang, hvis indtrykket er dårligt, kommer han aldrig tilbage.

Hotellets første indtryk skaber foruden den venlige atmosfære, indretning og serviceadfærd også hotelbelysning. Gæsten ankommer ofte til hotellet om aftenen, og hotelbelysningen skaber hotellets karakter, og det er det, der fanger hans øje. Husk, at det ikke kun påvirkes af indendørs belysning, men også af eksterne.

Hotelbelysning bruges praktisk talt hele tiden, derfor er hotelbelysningen meget vigtig, og det er værd at bruge LED-belysning i den. Derudover skal hotelbelysningen være atmosfærisk, stilfuld og funktionel, alt sammen for at gæsterne på hotellet skal føle sig godt og vil vende tilbage til det.

Bygningens udvendige belysning

Besøgte hotel på visningen bør vække glæde. Til dette formål er det bedst at bruge vægbelysning, der understreger bygningens frontfacade. Disse kan være lamper, der spreder lyset i en eller to retninger. Er din ejendom placeret uden for byen? Intet tabt, indgangen til sit område vises effektivt ved hjælp af plaques eller dekorative lamper. Glem ikke parkeringspladsen, som du kan tænde på samme måde, samtidig med at du garanterer dine gæster en følelse af sikkerhed.

Foyer - hotellets kendetegnet

Foyer, dvs. hotellets forhal er et sted, der skal byde gæsten velkommen med sin hygge og stil. Det er værd at opdele foyeren i en aktiv og hvilende zone ved hjælp af hotelbelysning.

Loungen til hvile skal have en let dæmpet, men varm hotelbelysning. Reception lyse men venlige. Hotelbelysning, der giver generelt, indirekte lys, kan realiseres med for eksempel LED-paneler eller LED downlights. Direkte hotelbelysning er vigtig, hvor hotellets personale arbejder, f.eks. i receptionen.

Kommunikationszoner

Korrekt belysning i trappen øger sikkerheden under bevægelse og reducerer risikoen for ulykker. Når det kommer til kommunikationsveje, letter det orientering og er en udstilling af lokalerne. Derudover er haller og korridorer områder med lille tilpassespotentiale, så valg af lys kan vise sig at være den eneste dekoration i dette rum. Både i trappen og i gangene skal lyset være en guide til at hjælpe folk udefra, der ikke kender bygningens topografi, til at nå deres destination godt. God belysning bliver derfor et kendetegnet for virksomheden og påvirker det første indtryk af dens besøgende.

Hotelværelse belysning

Hjertet på hvert hotel er ikke foyeren, men alle gæsters værelse. Hotelværelserne er ikke kun til søvn, men også til hvile eller arbejde. Derfor bør hotelværelsebelysning være nyttig og behagelig til alle disse applikationer. Generel belysning kan leveres af loftslamper, og der skal være en bordlampe ved siden af ​​sengen, der f.eks. lyser op i rummet, mens man læser i sengen. Ud over de anførte bør hotelværelset også have en bordlampe vendt mod arbejdspladsen.

Restaurant / buffet / café

Dette er specifikke rum, da deres interiør faktisk er opdelt i to dele - den ene, hvor gæsterne sidder, og den tekniske, hvor der er lagerhaller og køkken. Her og her spiller lys en meget vigtig, omend helt anden rolle. I hallen, hvor gæsterne modtages, skal belysningen skabe en gunstig atmosfære, hyggelig og behagelig at tilbringe tid i. Det kan dog ikke være for mørkefyldt på grund af muligheden for at snuble eller glide på gulvet, hvilket ikke er synligt. Hoteletservice har brug for passende belysning på arbejdspladsen, så der ikke er noget problem med sygtbarhed. I en sådan situation bliver hvidt lys perfekt, fordi det jævnt belyser alle dele af køkkenet og hjælper med at fokusere. Rummet skal også være alsidigt, især hvis det bruges til forskellige typer fester - bryllupper, fødselsdage eller andre jubilæer. Bortset fra interessant belysning, der bidrager til sjov, bruges bærbar belysning også.

 

pixel